SPORTURI  »  TENIS  »  OFICIAL

OFICIAL ATP a publicat calendarul sezonului 2019: ce se întâmplă cu turneul de la București

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:25

ATP a publicat astăzi calendarul oficial pentru sezonul din 2019, din program lipsind din nou turneul de la București, mutat la Budapesta începând cu 2017. 

Deși fanii români sperau ca turneul să revină cumva la București, acest lucru nu se va întâmpla prea curând. 

Ion Țiriac a vândut turneul în 2016 pentru că ISU a refuzat la acel moment să acorde aviz favorabil utilizării arenei centrale din cadrul complexului sportiv al BNR.

De atunci, fostul mare tenismen nu a a mai dat semne cum că și-ar dori să readucă din nou turneul în Capitală. 

București a găzduit turneul masculin între 1993 și 2016, printre numele importante care au triumfat în Capitală regăsindu-se Goran IVanisevici, Thomas Muster, David Ferrer, Gilles Simon, Grigor Dimitrov sau Fernando Verdasco .

”De ce am mutat turneul? Treaba e simplă. De mine nu-și bate joc nimeni! Nici Iohannis, nici Cioloș, nici domnul guvernator, care poate are altă treabă și îl înțeleg. Neavând unde să organizez, mutăm turneul de la țigănie la Budapesta. Eu nu am cerut nimănui niciun ban, nici statului, nici Federației! Gata, s-a terminat! Să facă și alții turneu de tenis în România. BNR, Federația, Guvernul. Să facă ei turneu" Ion Țiriac, în iunie 2016

2016
e anul ultimului turneu găzduit la București. Ediția a fost câștigată de Fernando Verdasco

Vezi aici calendarul ATP pentru sezonul 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
344018929370831
Adrian Nistor  •  30 Ianuarie 2018, 21:56

Aceasta este minunata Romanie! Isarescu este etern,si puteti sa-l aplaudati pe el in loc sa vedeti un frumos turneu masculin. In Romania nu se poate face nici un lucru normal NICIODATA! Suntem tara lui Portocala,Bucurica, Coldea, Stanciu,si alti eroi justitiari . Ce va mai trebuie sport?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează