SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Oficial! Avem jucător de top 10 la BRD Năstase Ţiriac Trophy » Tipsarevici vine la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 11:00

Ceea ce părea doar un zvon acum cîteva zile în lumea tenisului, a devenit oficial azi. Sîrbul Janko Tipsarevici a anunţat că va fi prezent la turneul bucureştean.

"Sînt apt şi dornic de performanţe. După două zile de gîndire, am decis să accept oferta şi să iau un wild-card pentru turneul de la Bucureşti de săptămîna viitoare. Mulţumiri organizatorilor pentru încredere", a scris Tipsarevici pe pagina de facebook.

Sîrbul se află în acest moment pe locul 10 ATP, dar nu se află într-o formă extraordinară în acest an. A cîştigat turneul de la Chennai chiar în prima săptămînă din 2013, însă apoi nu a mai reuşit rezultate bune, cea mai bună performanţă fiind accederea în optimi de finală la Miami. Tipsarevici va fi favorit principal la BRD Trophy.

Organizatorii au dorit să acorde cele 3 wild-carduri pentru Monfils, Ungur şi Copil, iar acum se pare că Marius Copil va fi sacrificat şi va fi nevoit să evolueze din calificări, conform unor apropiaţi ai jucătorului arădean.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  19 Aprilie 2013, 14:56

Nu inteleg de ce i-au retras wildcardul lui copil si nu lui ungur.......copil e un jucator de perspectiva in ATP, cred ca poate sa ajunga in top 50 in viitor, pe cand ungur e penibil din toate punctele de vedere!

gabrinho13
gabrinho13  •  19 Aprilie 2013, 14:50
Postat de superstar20 pe 19 Aprilie 2013, 13:00

Nu mai tin minte bine, anul trecut Benneteau sau Simon a venit ca mare star, a jucat 2 seturi in sila si a plecat. Nici macar nu s-a straduit. Sper ca anul asta sa fie altfel si mi-as dori sa vad mai multi oameni la meciuri. E un sport foarte frumos iar o iesire la niste meciuri de tenis face foarte bine. Biletele nu sunt scumpe. Sper ca si organizatorii sa se implice mai mult in promovarea evenimentului.

cred ca daca nu ma insel te referi la Baghdatis...

isosunriser
isosunriser  •  19 Aprilie 2013, 14:00
Postat de crazy_bu pe 19 Aprilie 2013, 12:19

eu nu ii inteleg pe romanii de la acest turneu, nu au nici o ambitie sa il castige, i-am urmarit pe Hanescu, Crivoi si pe restu in anii trecuti si nimeni nu avea determinare speciala sa il castige. Participa de dragul de a participa. Sunt sprijiniti de toata lumea si ei nu vor sa il castige, au fost ani in care se putea castiga foarte usor (anii in care nu a fost G Simon in finala, nu ca Simon nu ar putea fi batut, dar joaca bine la Bucuresti), nivelul turneului creste si nu cred ca il mai castiga vreun roman in viitor. Plus ca nu prea mai apar jucatori de tenis la baieti, raportand la fete care sunt vreo 4-5, parca, in Top 100.

Hanescu a jucat finala pierduta in decisiv cu Simon. Nu e adevarat ce spui ca nu isi doresc sa castige. Uite-te la Tecau care si-a stabilit ca obiectiv important anul trecut sa castige la Bucuresti, ceea ce s-a si intamplat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează