SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

OFICIAL O jucătoare importantă a anunțat că nu va juca la US Open! Motivul deciziei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 23:37

Revenită în circuitul WTA cu ocazia turneului de la Mallorca, după ce a născut, bielorusa Victoria Azarenka (2014 WTA) a anunțat că nu va participa la US Open din cauza unor probleme familiale. 

Azarenka s-a despărțit de tatăl copilului la puțin timp după Wimbledon și singurul mod în care ar putea lua parte la US Open ar fi să-și lase copilul în California, măsură la care nu este dispusă să apeleze.

"Din păcate, nu voi putea participa la ediția din acest an a US Open din cauza situației mele familiale. Deși îmi va lipsi orașul New York și participarea la unul dintre turneele mele favorite, unde am trăit unele dintre cele mai bune momente ale carierei, sunt deja nerăbdătoare să revin aici anul viitor", a anunțat Azarenka într-un comunicat oficial.

Azarenka a pierdut două finale la US Open, în 2012 și 2013, ambele în fața Serenei Williams. Locul jucătoarei de 28 de ani, fost lider mondial, va fi luat de japoneza Misa Eguchi (315 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dubluv
dubluv  •  22 August 2017, 10:01
Postat de stelistul1 pe 22 August 2017, 03:30

Cand a zis "o jucatoare importanta", mi-am dat seama ca nu e vorba de Halep.

ai dreptate. E ca si cum ar fi spus 'un postac istet'. Sigur nu ar fi fost vorba de tine.

dubluv
dubluv  •  22 August 2017, 09:16

pacat, e o super jucatoare. E adevarat, nu e pe primul loc in lume, ceea ce inseamna ca nu exista in tenis, dupa pararea lui Cristian Geambasu, mai cunoscut sub numele de wowmashha.

bilucky
bilucky  •  22 August 2017, 07:52

Pliskova nu cred ca va ajunge sa-si apere titlul, iar Muguruza (locul 3 WTA) a iesit din turul 2 sau 3 anul trecut, Simona in sferturi, deci Simona trebuie sa faca peste Muguruza pentru a fi nr 1. Imposibil in acest moment. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează