SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Organizatorii au anunțat ora meciului Halep - Kerber » Când are loc superduelul de la Turneul Campioanelor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 09:13

Simona Halep va juca marți împotriva lui Anqelique Kerber, liderul WTA, în al doilea meci din grupele Turneului Campioanelor.

Organizatorii turneului de la Singapore au anunțat că partida va fi prima a zilei și se va juca de la ora 14:30, ora României. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Halep, locul 4 WTA, s-a duelat de șapte ori cu Kerber și a triumfat de patru ori. Totuși, în acest an românca are un palmares negativ.  Simona a pierdut trei din cele patru meciuri pe care le-a jucat contra lui Kerber.  Ultimul meci a avut loc la Cincinatti, când nemțoaica s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Din Grupa Roșie fac parte Simona Halep, Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova. 

Clasament:

1. Simona Halep 2-0
2. Angelique Kerber 2-1
3. Dominika Cibulkova 1-2
4. Madison Keys 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
tihi
tihi  •  24 Octombrie 2016, 15:33

Kerber este net superioara la toate capitolelele...eventual la datul cu racheta de pamant este inferioara!

catalynn
catalynn  •  24 Octombrie 2016, 14:48
Postat de anne1970_ar pe 24 Octombrie 2016, 14:16

Daca nu intra in jocul nemtoaicei, castiga, daca se va angrena in loviturile lui Kerber, va fi un meci greu... Bafta Simona! Oricum, din 2014 esti printre primele jucatoare ale lumii. Indiferent de rezultatele de la acest turneu, ramai in palmaresul tenisului roamnesc, Tenisul e apanajul oamenilor cu o zestre neuronala apreciabila. Nu trebuie bagati in seama cei cu limbaj vulgar, suburban, baietii cu glugile pe cap, sa-si ascunda "inteligenta"

O mica paranteza la ce spui tu: tenisul NU este apanajul "oamenilor cu o zestre neuronală apreciabila", la ora actuala este un sport de masă, ca popularitate vine exact al doilea dupa fotbal si nu la prea mare distanța :-)

catalynn
catalynn  •  24 Octombrie 2016, 14:43

Si anul trecut a început cu o victorie clară, insa desi aveau ambele 2 puncte mai departe a mers Radwanska, in acesta grupa cred ca rolul Flaviei de anul trecut va fi asumat de Keys, asa ca pt calificare mai trebuie o victorie ... Ideal ar fi sa o bata pe Kerber si sa piarda cu Domi si ambele sa meargă in semifinala :-) bafta maine! :-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează