SPORTURI  »  TENIS  »  WTA FINALS

Ostapenko, extrem de nemulțumită după primul meci jucat la Turneul Campioanelor: "M-am chinuit din cauza terenului"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 14:25

Letona Jelena Ostapenko a pierdut primul meci jucat la Turneul Campioanelor de la Singapore, 3-6, 4-6 cu Garbine Muguruza, iar la finalul disputei și-a exprimat nemulțumirea cu privire la suprafața de joc.

"Nu sunt foarte mulțumită de meciul de azi pentru că am făcut multe greșeli neforțate și nu am reușit să mă obișnuiesc cu terenul și să îmi fac jocul. Mai ales în primul set nu m-am putut obișnui cu terenul.

M-am chinuit foarte mult pentru că modul în care sare mingea este foarte diferit față de celelalte terenuri pe care jucăm de-a lungul anului. Am făcut foarte multe erori neforțate pe rever, ceea ce nu se prea întâmplă și asta a fost probabil din cauza terenului", a spus Ostapenko pentru site-ul WTA.

Ostapenko și Muguruza fac parte din Grupa Albă la Turneul Campioanelor, alături de Venus Williams și Karolina Pliskova. 

Simona Halep, locul 1 WTA, se va duela cu franțuzoaica Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2017. Partida începe la 14:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează