SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Ostapenko se desparte de antrenoarea pe care a gonit-o de pe teren » Va fi pregătită de un australian care le-a antrenat pe Hingis și Ivanovici

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 12:15

Letona Jelena Ostapenko (7 WTA) s-a despărțit de antrenoarea spaniolă Anabel Medina Garrigues și va fi pregătită începând cu sezonul următor de australianul David Taylor.

Conform site-ului WTA, Anabel Medina Garrigues a fost numită noul căpitan al echipei de Fed Cup a Spaniei, iar despărțirea de Ostapenko a fost făcută în termeni amiabili, în ciuda unui conflict pe care cele două l-au avut pe teren anul acesta (detalii AICI).

Jelena Ostapenko va colabora pentru început timp de 15 săptămâni cu Taylor, care le-a mai antrenat de-a lungul timpului Samantha Stosur, Ana Ivanovici și Martina Hingis.

"Colaborarea cu Anabel s-a încheiat și nu voi mai lucra alături de ea în sezonul următor. Mama mea va fi mereu antrenoarea mea principală, dar am început deja să mă pregătesc alături de australianul David Taylor de două săpătmâni", a spus Ostapenko, citată de agențiile de știri letone.

În 2017, David Taylor a atrenat-o pe japoneza Naomi Osaka (locul 68 WTA). Jelena Ostapenko a triumfat în 2017 la turneul de la Roland Garros, după o finală câștigată în fața Simonei Halep.

1.88este cota la Unibet pentru ca Ostapenko să încheie anul 2018 în primele 11 jucătoare din clasamentul WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 09:27

O vad pe Ostapenko (daca n-o scapa mama-sa la ...) ca pe noua campioana mondiala la tenis. Multi ani va fi numarul 1 mondial. Am zis.

194362334230310
Robert Damian  •  18 Decembrie 2017, 14:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează