SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Pariu pe Simona Halep: "2017 va fi un an special pentru ea"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 16:52

Tenismenul Victor Hănescu a vorbit despre șansele Simonei Halep în 2017, pe care o vede capabilă să ajungă numărul unu mondial sau să câștige un turneu de Mare Șlem. 

"Are o șansă mare, este o jucătoare care a acumulat o experiență mare, este de câțiva ani pe primele poziții din clasament.

Cred că 2017 va fi un an special pentru ea, în care ar putea să ajungă numărul 1 și să câștige un turneu de Mare Șlem", a spus Hănescu la TV Dolce Sport.

Simona Halep va debuta în noul an în turneul de la Shenzen (China), care se va desfășura în perioada 2-8 ianuarie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 19:26

Se marita,e nunta-n cartier cine e alesul ramane un mister : Chil ala ,ii ia si banii ii va face un copil si apoi adio! Aromanul ala cum a vrut buna-sa n-a fost bun ! Asa va castiga un mare Slem cum a facut-o si Nastase cu Wimbledonul. A jucat vreo doua finale ( de cea cu Borg si-a batut joc!) si le-a pierdut pe amandoua. Simonei nu-i mai sta capul la tenis.

882589395176134
Luu Luu  •  26 Decembrie 2016, 18:15

Sincer m am saturat de ea ca roman .. Si a atins toate obiectivele .. are bani faima o doare n pl de restul romanilor care credeau in ea . *** *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează