SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA HERTOGENBOSCH

Pariuri dubioase la meciul dintre Hernandez şi Kollerer. Federer: "Nu e bine pentru tenis!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Partida dintre ibericul Oscar Hernandez şi austriacul Daniel Kollerer, scor 6-3, 6-2, este anchetată după ce cota spaniolului, numărul 67 mondial, s-a modificat de la 1.20 la 5, iar pe victoria sa au fost pariate sume de până la 4.000 de lire sterline, informează cotidianul Times.

Mai multe case de pariuri au scos meciul din program, dar la cele la care a rămas afişat toţi banii au fost puşi pe Oscar Hernandez. Cea mai mare sumă pariată a fost de aproximativ 4.000 de lire sterline şi i-a aparţinut unui brutar, care a mers la casa de pariuri William Hill. Ofiţerul de presă al acestei case, Graham Sharp, a explicat ce s-a întâmplat: "Noi nu spunem că a fost ceva aranajat pentru că nu ştim asta, dar am fost nevoiţi să închidem pariurile pe acest meci pentru bunăstarea noastră financiară".

Autorităţile din tenis aşteaptă un raport de la Departamentul de Intergritate, care trebuie să se ocupe meciurile dubioase. Având în vedere că meciul este anchetat, Oscar Hernandez şi Daniel Kollerer sunt şi ei cercetaţi. Despre acest caz a vorbit şi preşedintele consiliului jucătorilor din ATP, Roger Federer: "Nu este niciodată bine pentru tenis când se aud astfel de lucruri şi este în puterea jucătorilor să controleze tot ce fac".

Cotidianul Times aduce în discuţie şi un clip apărut pe internet, care îi arată pe Hernandez şi Kollerer la finalul unui meci la un challenger. Ibericul sărbătoreşte victoria şi îi spune austriacului: "Eşti atât de slab", iar când Kollerer se apropie, Hernandez îi spune încet: "Nu vorbi cu mine".

Sursă: NewsIn

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (2)
 •  18 Iunie 2009, 11:00

Nu mai vad acum toate comentarile acelor snobi care se plang ce treaba murdara e fotbalul,si ce ordinari sunt fotbalisti...Nah,ca si la tenis e cam la fel

 •  17 Iunie 2009, 16:51

in fiecare saptamina sunt zeci de meciuri de tenis blatuite, din cauza caracatitei pariurilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează