SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Party la Antipozi! » Sorana Cîrstea a fost prezentă la petrecerea de la Melbourne

Sorana Cîrstea, elegantă ca întotdeauna +3   FOTO
Sorana Cîrstea, elegantă ca întotdeauna

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 21:04

Na Li, Maria Şarapova, David Nalbandian şi alţii s-au distrat pe cinste la Melbourne, cu o zi înainte de debutul primului turneu de Mare Şlem al anului la balul dat de firma de reprezentare care-i are sub contract.

Soare, cîteva grade peste 30, rochii elegante, cămăşi colorate şi jucători de tenis. Aşa a arătat un colţ din Melbourne pe 15 ianuarie. Mai precis Crowne Towers au găzduit petrecerea dată de IMG pentru jucătorii pe care îi are sub contract. Şarapova, Na Li, David Nalbandian, Bernard Tomic, Jelena Dokic, Tomas Berdych, Radek Stepanek şi Marion Bartoli s-au prezentat în ţinute elegante la ultima distracţie de dinaintea bătăliilor de pe teren. IMG o reprezintă şi pe românca Sorana Cîrstea, care a fost şi ea pozată pe covorul roşu de la Melbourne. Ea a purtat o rochie de culoare roz cu motive aurii.

Sorana o va întîlni în primul tur la Australian Open pe favorita publicului, Samantha Stosur, a şasea jucătoare a lumii. "Am jucat de cîteva ori cu ea. Cred că am cîştigat două întîlniri şi am pierdut una. E un record bun, dar e un nou an, un nou turneu. Nu pot să tratez nici un meci cu superficialitate", a spus Sam. Stosur şi Cîrstea s-au întîlnit de două ori în 2009, la Roland Garros şi Los Angeles, cînd s-a impus Sam, şi în 2010, în Cupa Hopman, cînd a cîştigat Sorana

Maria Şarapova a ales o ţinută Suno confecţionată dintr-un material cu imprimeu de inspiraţie africană. Finalista de anul trecut, Na Li, a ales o ţinută un pic mai sobră, negru, alb şi animal print.

Bernard Tomic, puştiul de la care australienii aşteaptă o minune, a venit însoţit de prietena sa, Donay Meijer, de tatăl său, dar şi de cîţiva prieteni. "Nu prea e timp de petrecut acum, dar mă bucur că am ajuns un pic pe aici", a spus Tomas Berdych. Deşi Roger Federer şi Rafael Nadal sînt reprezentaţi de IMG, nici unul dintre ei nu a participat la petrecere. Primul turneu de Mare Şlem al anului a început azi-noapte şi timp de două săptămîni jucătorii nu vor mai avea timp decît pentru tenis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei1102
andrei1102  •  16 Ianuarie 2012, 10:23

asa se face si ea remarcata, daca la tenis nu se poate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează