SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Stop joc! Irina Begu și Patricia Țig nu mai debutează astăzi la Australian Open 2023

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 14:37 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 15:01

Patricia Țig (28 de ani, 777 WTA) și Irina Begu (32 de ani, 30 WTA) trebuiau să joace azi la Australian Open 2023. Meciurile au fost amânate pentru miercuri, din cauza ploii.

Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”
AUSTRALIAN OPEN
Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”

Duelurile Patricia Țig – Shuai Zhang și Irina Begu - Elizabeth Mandlik, amânate

Patricia Țig urma să joace pe terenul 14, cu Shuai Zhang. Din cauza reprizelor de ploaie, startul meciului a fost amânat de mai multe ori, iar organizatorii au decis să-l reprogrameze pentru miercuri, urmând să anunțe ora de start.

Și partida Irina Begu - Elizabeth Mandlik, care trebuia să înceapă după meciul Patriciei Țig a fost reprogramat, pentru miercuri.

Citește și:

„Mr. Olympia” de la Australian Open » Imaginea devenită virală după „maratonul” din primul tur

„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează