SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Ion Țiriac l-a enervat și pe antrenorul Serenei Williams: „A demonstrat lumii acest lucru!”

Serena Williams și Patrick Mouratoglou // foto: Guliver/gettyimages
Serena Williams și Patrick Mouratoglou // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 08:54 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 12:40

Patrick Mouratoglou (50 de ani), antrenorul Sernei Williams (39), a răspuns comentariilor făcute de Ion Țiriac (81) la adresa jucătoarei de tenis.

Ion Țiriac i-a cerut jucătoarei de tenis cu 23 de trofee de Grand Slam să se retragă, iar cuvintele acestuia nu au rămas fără urmări. Mai întâi i-a răspuns Alexis Ohanian, soțul Serenei, iar acum a venit rândul antrenorului acesteia, Patrick Mouratoglou.

„Acum un an, Serena a atins o nouă bornă: a câștigat primul ei titlu ca mamă, la Auckland. Nu mai trebuia să demonstreze nimic nimănui - dar a făcut-o, a demonstrat lumii că încă poate, indiferent de circumstanțe și provocări”, a transmis Mouratoglou, citat de TennisHead. Acesta a adăugat: „Să facem ca 2021 să fie un an memorabil”.

Ce a spus Ion Țiriac despre Serena Williams

La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.

Acuzații la adresa WTA după declarațiile lui Ion Țiriac

Tumaini Carayol, un jurnalist specializat pe tenis de la Guardian, a scris un editorial în care acuză lipsa constantă de reacție a WTA în fața scandalurilor de rasism și sexism. 

VIDEO. Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, atac grosolan la Ion Țiriac: „Fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep a plecat spre Australia! Cât costă accesoriul cu care a atras toate privirile

Sorana Cîrstea a plecat spre Australian Open și a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
forumerr
forumerr  •  17 Ianuarie 2021, 21:53

LuaLua

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  14 Ianuarie 2021, 17:50

Mosnegutule, esti ageamiu in ale tennisului, lasa-te incearca carling sau altceva care nu necesita gandire. Cat despre Ohanian... altul *** , in tennis in afara faptului ca este Toy Boy-ul Jamekai ( daca este intr-adevar) nu are absolut nimic de spus.Cat despre Merdenoglu toate predictiile lui nu s-au adeverit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  14 Ianuarie 2021, 17:09

GO FOR IT, TIRI ! TRUTH HURTS !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează