SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Patrick Mouratoglou nu va fi antrenorul Serenei Williams la US Open: „În condițiile astea, ea îi va fi alături”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 20:40

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (38 de ani, 9 WTA), a glumit pe seama condițiilor pe care oficialii de la US Open vor să le pună în aplicare. 

Turneul de la US Open ar trebui să se desfășoare în perioada 24 august - 13 septembrie. Cum New York-ul e cea mai afectată zonă a planetei din cauza coronavirusului, organizatorii propun condiții speciale. Una dintre ele prevede ca fiecare jucător să fie însoțit de cel mult o persoană. Patrick Mouratoglou a glumit pe seama acestui aspect. 

Serena Williams, antrenată de fiica Alexis Olympia Ohanian Jr. :) 

„Sunt 100% sigur că Serena Williams vrea să joace la US Open, dar nu știu cum poate merge acolo cu o singură persoană. Nu îmi imaginez cum ar putea să stea 3 săptămâni fără fiica ei. În condițiile astea, poate va fi noua ei antrenoare. La o adică, nu s-ar putea descurca mai rău decât mine în finalale de Grand Slam”, a declarat Mouratoglou conform Essentiallysports.

Patrick Mouratoglou nu va fi antrenorul Serenei Williams la US Open: „În condițiile astea, ea îi va fi alături”
FOTO: Instagram

Cum ar arăta turneul de la New York

Stacey Allaster, fost președinte al WTA, numită recent director al US Open, a prezentat condițiile în care s-ar putea ține turneul, cu călătorii în zboruri charter, controale medicale pentru COVID-19, prezența unui singur însoțitor pentru fiecare jucător și ca întreaga familie a tenisului să se cazeze în același hotel, noul TWA, situat aproape de aeroportul JFK. De asemenea, federația americană (USTA) propune o variantă fără tablou de calificări, iar cel principal de dublu să fie redus de la 64 la 24 de perechi, detaliază Marca.

„Am, cu siguranță, mari temeri în legătură cu deplasarea acolo în aceste condiții”
- Simona Halep, numărul 2 WTA

VIDEO / Alexandra Cadanțu, amintiri din vestiare: „După ce am vazut-o pe Serena Williams dezbrăcată, am rămas șocată timp de o săptămână”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep și Darren Cahill, conectați de la distanță » Cum se implică australianul la antrenamente: „Am pus sistemul în funcțiune”

2.000 de oameni în tribună la Belgrad! » Novak Djokovic răspunde criticilor: „Urmăm indicațiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează