SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Mouratoglou își continuă rutina » Prima apariție de la izbucnirea scandalului de dopaj cu Simona Halep. Ce a făcut astazi

Mouratoglou, sâmbătă, la Stockholm / Sursă foto: Twitter@ Holger Rune
Mouratoglou, sâmbătă, la Stockholm / Sursă foto: Twitter@ Holger Rune

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 21:14 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 21:19

În ziua în care a oferit prima reacție după răspândirea veștii că Simona Halep a picat un test anti-doping și a fost suspendată provizoriu din circuit, Patrick Mouratoglou a fost surprins la Stockholm, acolo unde noul său elev, Holger Rune, a obținut biletele pentru finala turneului de categorie ATP 250 din Suedia.  

În prima parte a zilei, danezul Holger Rune (19 ani, 27 ATP), a publicat pe contul său de Twitter o imagine de la antrenamentul efectuat înaintea semifinalei pe care urma s-o dispute contra lui Alex De Minaur.

Patrick Mouratoglou, prima apariție de la izbucnirea scandalului de dopaj cu Simona Halep

 În ea apăreau mai mulți membri ai echipei sale, dar și Patrick Mouratoglou, care îi superviza cu atențiile loviturile în timpul mini-sesiunii de antrenament a nordicului.

Mouratoglou își continuă rutina » Prima apariție de la izbucnirea scandalului de dopaj cu Simona Halep. Ce a făcut astazi
Mouratoglou, sâmbătă, la Stockholm / Sursă foto: Twitter

Mouratoglou e la Stockholm, alături de Holger Rune

Mouratoglou se află zilele acestea la Stockholm, acolo unde Holger Rune, jucătorul pe care a început să-l antreneze după anunțul Simonei că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, s-a calificat astăzi în ultimul act, după victoria în trei seturi cu Alex De Minaur, scor 4-6, 7-6 (1), 7-5.

Mouratoglou s-a alăturat echipei lui Rune la începutul lui octombrie, anunțând că-l va însoți pe adolescent la turneele de la Stockholm, Basel, Paris și Milano, adică ultimele din acest sezon pentru Holger.

„În timp ce Simona Halep se recuperează, ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astfel, azi sunt încântat să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune”, a scris antrenorul francez pe Twitter, pe 12 octombrie, la 5 zile după ce Simona Halep a fost înștiințată de WADA că a picat un test anti-doping.

Tot sâmbătă, Patrick Mouratoglou a oferit primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv

Sâmbătă, în cursul dimineșii, Patrick Mouratoglou a avut un prim mesaj legat de scandalul de dopaj în care este implicată sportiva din Constanța.

La 18 ore de la apariția informației legate de suspendarea Simonei Halep, antrenorul francez a avut un mesaj scurt, în care și-a exprimat susținerea față de Halep.

Simona, te sprijin 100% în această luptă. Până la final”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

VIDEO Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Primele declarații ale lui Ion Țiriac despre „cazul Simona Halep” » Ce solicită miliardarul român

Stere Halep revine cu noi declarații, după ce Simona Halep a spus că „se simte trădată”: „Bănuiala e cel mai mare păcat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
267890
267890  •  23 Octombrie 2022, 08:50

Își imagina cineva că va jeli după Halep?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează