SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Patriotul Nole » Djokovici a dus la capăt un meci din Cupa Davis, deşi s-a accidentat serios

Djokovici a avut nevoie de asistenţă medicală pe teren
Djokovici a avut nevoie de asistenţă medicală pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 20:29

Farmecul Cupei Davis şi-a făcut simţită prezenţa oferind un nou moment special. Novak Djokovic l-a învins pe Sam Querrey după o partidă în care sîrbul a evoluat cu dureri cumplite la glezna dreaptă.

În game-ul al treilea al celui de-al patrulea joc dintre Statele Unite şi Serbia, de duminică seara, cu sîrbii conducînd 2-1 la general, Novak Djokovici a încercat să salveze un punct printr-o serie de şpagaturi specifice, dar a călcat strîmb.

A rămas întins pe jos, a fost scos din teren pe braţe şi a primit îngrijiri medicale serioase. În acel moment, americanii prezenţi în "Taco Bell Arena" din Boise au sperat la un meci decisiv pentru calificarea în semifinale între Isner şi Troicki.

Liderul mondial a revenit pe teren contrar aşteptărilor, iar după două seturi echilibrate, cîte unul cîştigat de fiecare jucător, a predat o adevărată lecţie de tenis şi a închis meciul cu două seturi în care Querrey a cîştigat doar un game.

Cu lacrimi în ochi şi schimonosit de durere din cauza gleznei umflate, Djokovici a explicat după meci că dacă nu ar fi evoluat pentru ţara lui, şansele ca el să forţeze şi să joace accidentat erau mici.

A trecut peste orice durere, a învins şi a dus Serbia cu inima în careul de aşi al Cupei Davis, chiar dacă asta poate însemna ratarea turneului Masters de la Monte-Carlo (14-21 aprilie), acolo unde are de apărat finala de anul trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
th3dog
th3dog  •  10 Aprilie 2013, 09:47
Postat de mariusik84 pe 10 Aprilie 2013, 01:11

Asa ar face si Radu Stefan...

asa si face, pt Lazio...

gazmetan
gazmetan  •  10 Aprilie 2013, 09:29
Postat de dtdr pe 10 Aprilie 2013, 02:01

Pacat ca majoritatea sportivilor romani nu stiu asa ceva !

Clar nu stiu

dtdr
dtdr  •  10 Aprilie 2013, 02:01

Pacat ca majoritatea sportivilor romani nu stiu asa ceva !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează