SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Patru români pe tabloul principal la BRD Năstase-Ţiriac Trophy » Aici ai programul complet

Marcos Baghdatis alături de tabloul principal al turneului BRD Năstase - Ţiriac Trophy +1   FOTO
Marcos Baghdatis alături de tabloul principal al turneului BRD Năstase - Ţiriac Trophy

Articol de , - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 21:36

BRD Năstase-Ţiriac Trophy a debutat astăzi la Arenele BNR cu primele meciuri din calificări, dar şi cu tragerea la sorţi a tabloului principal.

Patru români vor lua startul începînd de luni: Adrian Ungur (singurul calificat direct), Marius Copil, Gabriel Moraru şi Victor Crivoi (invitaţii). Cei patru capi de serie care vor intra direct în turul doi sînt Gilles Simon, Florian Mayer, Jurgen Melzer şi Viktor Troicki.

Citeşte şi: BRD Ţiriac-Năstase turneu ATP 500? » Ţiriac: "S-ar putea întîmpla destul de curînd"

Ion Ţiriac, deţinătorul turneului, era încîntat noua ediţiei: "Contează foarte mult trecerea datei de la toamnă la primăvară. Iată că avem 4-5 jucători careu au fost de-a lungul timpului în primii 10 ai lumii. Ar trebui să fim cu toţii mulţumiţi de acest lucru", a explicat fostul mare tenisman.

Prezent şi el la conferinţa de presă, Marcos Baghdatis s-a declarat bucuros de revenirea în România: "Sînt foarte fericit că mă aflu aici. Am mai fost în 1997, dar atunci eram doar un copil. Am mulţi prieteni români pe acasă şi mă bucur că am venit aici", a încheiat cipriotul.

Adversarii românilor
Adrian Ungur - Dudi Sela
Marius Copil - Tobias Kamke
Gabriel Moraru - Lukasz Kubot
Victor Crivoi - Jucător venit din calificări

476310-tablou.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sef
sef  •  22 Aprilie 2012, 00:17
Postat de neko00 pe 21 Aprilie 2012, 17:30

Daca l-a batut Moraru pe zgura, nu inseamna ca e jucator slab. Luncanu e printre singurii nostri jucatori care au castigat Orange Bowl-ul, deci slab nu e. Doar ca a inceput sa se piarda pe drum, exact ca majoritatea jucatorilor romani care nu primesc sprijin financiar, pentru ca o tuta proasta e in fruntea federatiei. Nu vom mai avea un jucator bun de tenis in curand, singurul motiv pentru rezultatele de top 50 de la feminin este faptul ca acele fete au avut parinti cu bani, care sa le ajute, insa sunt multe jucatoare/ multi jucatori care n-au avut fabrica de inghetata precum parintii Soranei Cirstea.

Daca tu spui ca Luncanu s-a pierdut pe drum ca majoritatea romanilor,din cauze financiare,atunci nu sti ce vorbesti.Daca nu stiai el a avut contract de sponsorizare cu IMG,una din cele mai mari firme de management din lume ,deci nu acolo a fost problema.Altele sunt cauzele,nu stau acum sa le explic.Dar intr-adevar a avut rezultate foarte bune la juniori!!Din curiozitate,sa inteleg ca nu prea esti fan Sorana Cirstea sau nu prea iti place inghetata ?:)

dumyalx
dumyalx  •  21 Aprilie 2012, 18:26
Postat de iulian099 pe 21 Aprilie 2012, 17:33

Nu vreau sa fiu rautacios, dar pentru 3 randuri si 2 poze au trebuit 2 ziaristi gsp ?

Poate unul e fotograful si celalalt reporterul...

iulian099
iulian099  •  21 Aprilie 2012, 17:33

Nu vreau sa fiu rautacios, dar pentru 3 randuri si 2 poze au trebuit 2 ziaristi gsp ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează