SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Patru stele ale tenisului mondial au făcut spectacol la Bucureşti » Tenisul ca artă

Yannick Noah a rămas un “one man
show”. A fost sufletul demonstrativului
foto Raed Krishan
Yannick Noah a rămas un “one man show”. A fost sufletul demonstrativului foto Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 23:57

Show-ul oferit de Enel România a fost unul de gală, cu 4.000 de oameni aplaudînd în picioare demonstraţia lui Năstase şi compania


Seara de marţi a fost una specială la BRD Nastase-Ţiriac Trophy. 4.000 de bucureşteni au lăsat în urmă grijile cotidiene şi au asistat la un show unic oferit de patru mari aşi ai tenisului-spectacol: Ilie Năstase, Mansour Bahrami, Yannick Noah şi Younes El Aynaoui.
Intrarea "meseriaşilor" în arena plină ochi s-a făcut pe melodia Stand up for the champions!

A fost scînteia pentru ca publicul să înceapă să aplaude frenetic. Trecuse un an de la ultima reprezentaţie, iar aşteptarea era aproape de final. Perechile au fost Năstase cu El Aynaoui şi Noah cu Bahrami. Nasty s-a orientat bine petru că marocanul, cel mai tînăr dintre cei patru, a depus efortul cel mai mare.

Mingea în buzunar şi bătaia arbitrilor
Timpul trece peste cei patru, dar tenisul nu l-au uitat. Noah e aceeaşi "pumă" de pe teren, cu mişcări rapide şi agile, în timp ce El Aynaoui a servit la fel de tare ca în turneele de Mare Şlem. Năstase şi Bahrami au completat spectacolul, Nasty nu a uitat unghiurile perfecte, în timp ce iranianul i-a încîntat pe spectatori şi în timpul pauzelor cu giumbuşlucurile sale, atunci cînd a prins mingea în buzunar cu precizie milimetrică, după ce a trimis-o cu putere în înaltul cerului. Noah a întreţinut show-ul cu duelurile sale cu arbitri: s-a prefăcut că o bate pe o fată de la una dintre linii, după un presupus aut.

"Bunicule, bunicule!"
Perechea Noah-Bahrami a încercat să-şi intimideze adversarii prin orice mijoace: Ilie Năstase, 65 de ani, a fost taxat imediat pentru mişcările sale greoaie din teren de adversari: aceştia şi-au folosit rachetele pe post de chitări şi au inventat imediat refrenul "Bunicule,bunicule!" pentru fostul număr 1 mondial spre deliciul asistenţei.

Noah şi-a vîndut mîncarea
Francezul Yannick Noah nu a avut deloc stare. După ce s-a oprit în timpul jocului pentru că o fană i-a cerut să-l fotografieze dintr-un anume unghi, francezul nu a fost cuminte deloc. I-a dat unui spectator apa şi banana lui şi, pentru că nu era plătit, a mers în tribune pentru a-şi primi recompensa.

Declaraţiile de dragoste venite dinspre fani l-au înmuiat pe Noah, care a făcut risipă de mingi şi rachete pe care le-a trimis în tribună. Totul a durat doar 2 ore, dar nimeni nu ar mai fi plecat. Zîmbetele, aplauzele au fost răsplata celor din tribune către cei de pe zgură. Hagi s-a ridicat în picioare la final şi i-a aplaudat frenetic pe protagonişti. Recunoştinţa unui campion către alţi patru mari campioni.

Azi, show în aceaşi formulă marca BRD
Organizatorii le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii. Un alt show în aceaşi formulă cu cei patru în prim-plan. Meciul va începe la ora 20:00 şi este un eveniment organizat de unul dintre sponsorii turneului, BRD.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează