SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Paula Badosa s-a săturat de agitația din social-media și e deranjată și de presă: „Nu văd vorbindu-se așa și de bărbați”

Paula Badosa / Sursă foto: Instagram +21   FOTO
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 11:10 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 11:47

Paula Badosa (24 de ani) ocupă în continuare locul 3 în clasamentul WTA, însă rezultatele obținute în ultimele luni au fost mult sub așteptările ibericei. Jucătoarea din Spania admite că „trece printr-o criză” și că se simte distrasă și de tumultul care o însoțește pe rețelele de socializare.

Într-un interviu oferit publicației El Larguero, Paula Badosa a discutat despre situația sa emoțională din prezent, dezvăluind că, în unele momente, a ajuns să se simtă copleșită pe teren.

Paula Badosa: „Aș vrea să ies de pe terenul de tenis și nimeni să nu știe cine sunt”

„Mi-ar plăcea am o expunere mai mică, nu e ceva care să-mi facă plăcere. Aș vrea să ies de pe terenul de tenis și nimeni să nu știe cine sunt. Este o presiune în plus cu care nu sunt obișnuită.

(...) Observ că fiecare meci sau fiecare lucru pe care îl fac extra-tenis mă face să fiu foarte expusă. Mi-am șters unele dintre rețelele de socializare, apoi m-am întors și a ieșit o controversă. Am trecut printr-o criză”, a spus Badosa, în interviul preluat și de prestigioasa publicație Marca

Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
+17 FOTO

Paula Badosa crede că există o discriminare în modul în care presa tratează tenisul feminin și pe cel masculin

Paula Badosa mai spune că simte deseori o inechitate în maniera în care presa tratează femeile și bărbații. La ce face referire, mai exact? 

„O să fiu sinceră. Presa sportivă nu se află în cele mai bune vremuri, de aceea m-am îndepărtat și eu puțin. E mai complicat în tenisul feminin. Când lucrurile nu-ți merg bine, ți se spune că nu te concentrezi suficient, se spune că nu dai totul și nu faci performanță. Nu văd asta în tenisul masculin”.

Pe fondul înfrângerilor timpurii suferite la ultimele turnee pe care le-a jucat, Paula Badosa a devenit ținta unor remarci negative în social-media: „Lasă-te de tenis, te rog” și „Retrage-te” au fost doar două dintre mesajele primite de iberică.

Paula Badosa are mai multă liniște în viața privată

Paula Badosa e îndrăgostită până peste cap de Juan Betancourt, bărbatul care îi e alături de mai bine de un an. În luna august a anului trecut, cei doi au ales să-și oficializeze relația, iar de atunci apar împreună la fiecare turneu jucat de iberică.

Juan Betancourt / Sursă foto: https facebook.com/RealJuanBetancourt
Juan Betancourt / Sursă foto: https facebook.com/RealJuanBetancourt
Juan Betancourt / Sursă foto: https facebook.com/RealJuanBetancourt
Juan Betancourt / Sursă foto: https facebook.com/RealJuanBetancourt
Juan Betancourt / Sursă foto: https facebook.com/RealJuanBetancourt
+11 FOTO

Originar din Cuba, Juan Betancourt are 31 de ani, este actor și fotomodel. Pe lângă aparițiile sale spectaculoase din revistele glossy, cubanezul și-a făcut debutul și în cinematografie, având roluri în serialul „Toy Boy” (2019), dar și în filmul „Legile termodinamicii”, o ecranizare apreciată în momentul lansării, în 2018.

În cariera sa de fotomodel, Betancourt a reprezentat brand-uri celebre precum Pal Zileri sau Gap, notează site-ul thefashionisto.com. Tocmai legăturile sale cu lumea modei l-au adus pe Juan în apropierea Paulei Badosa, în contextul în care părinții jucătoarei sunt implicați în această industrie.

VIDEO 21 de întrebări cu Paula Badosa

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep revine pe teren în decembrie: „Este o onoare”

Ana Bogdan victorioasă împotriva Irinei Begu în „sfertul” tricolor al turneului de la Parma

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Coras1964
Coras1964  •  30 Septembrie 2022, 20:30

cine poate s-o acoata pe BADOSA LA O CAFEA E CINEVA!

Coras1964
Coras1964  •  30 Septembrie 2022, 20:29

B ADOSA este o jucatoare de exceptie!

maradona79
maradona79  •  30 Septembrie 2022, 12:24

Paula, daca te saturi de Juan, da-mi un semn si te scot la o cafea. Platim 50-50%.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează