SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - FRANŢA / ULTIMA ZI

Pavel-Llodra şi Tecău-Clement, ultimele jocuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Michael Llodra i-a luat locul lui Richard Gasquet în meciul cu Andrei Pavel, iar Arnaud Clement îl va înlocui pe Jo-Wilfried Tsonga în partida cu Horia Tecău, care înlocuieşte pe Victor Hănescu, a declarat, duminică, pentru NewsIn, directorul de marketing al FRT, Cosmin Hodor.

Franţa este deja calificată în sferturile de finală ale Cupei Davis, scorul general fiind 3-0.

Rezultatele din primele două zile:

Vineri: Victor Hănescu-Richard Gasquet 6-7, 4-6, 5-7; Andrei Pavel-Jo-Wilfried Tsonga 7-6, 4-6, 4-6, 4-6

Sâmbătă: Florin Mergea/Horia Tecău-Arnaud Clement/Michael Llodra 3-6, 4-6, 7-6, 6-3, 2-6.

Aceasta este de-a noua partidă dintre România şi Franţa în cadrul Cupei Davis. Scorul general a devenit 8-1 pentru francezi. Singura dată în care tenismenii români i-au învins pe francezi a fost în 1974, când selecţionata tricoloră era formată din Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Toma Ovici. Scorul acelui meci a fost de 3-2 pentru România.

În sferturile finală, care se vor disputa între 11 şi 13 aprilie, francezii vor întâlni echipa Statelor Unite ale Americii.

Pentru a se menţine în Grupa Mondială de Cupa Davis, România va fi nevoită să joace o partidă de baraj.

 

sursa: newsin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  10 Februarie 2008, 16:10

bueeey, siteul gsp = siteul marca .com =)) cat de penibiiil

 •  10 Februarie 2008, 15:51

bai adyx87 tu te-ai uitat la meciuri macar? Sau ai vazut ca a pierdut primu set si te-ai dus sa te culci. Probabil daca te uitai nu mai aveai parerea asta si vedeai ca am jucat impotriva unor jucatori de talie mondiala dar ne-am tinut foarte bine, chiar daruirea m-a impresionat. Ca sa iti fac o comparatie e ca si cum ar fi jucat Romania la fotbal cu Brazilia. Dar oricum de oameni ca tine e plina tara

 •  10 Februarie 2008, 15:24

romania la tenis e ca malta la fotbal. bravo baieti sunteti adevarati amatori. tineti-o tot asa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează