SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot s-a calificat în "sferturile" de la Indian Wells

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 21:51

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells.

Mergea şi Inglot au învins în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi un minut, cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în runda următoare cu perechea care se va impune în meciul Thanasi Kokkinakis/Andy Murray (Australia/Marea Britanie) - Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia).

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la Indian Wells cu 36.770 de dolari şi 180 de puncte ATP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andyschleck
andyschleck  •  16 Martie 2015, 23:38

In semifinale pot sa joace iar impotriva fratilor Bryan

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Martie 2015, 23:23

I-am luat la pariuri, aveau 1.85. Florin si Dom in momentul asta pot bate niste echipe fff bune, sunt intr-o forma de zile mari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează