SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Perianu, Olaru si Carstea au trecut cu brio de calificari

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Raluca Olaru si Sorana Carstea s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Palermo dupa ce prima a invins-o cu 6-2, 2-6, 6-1 pe Maria Jose Martinez Sanchez, iar a doua a invins-o cu 7-6, 6-3 pe Paula Fondevila Castro.

MYSPORT / Anda Perianu, Raluca Olaru si Sorana Carstea au obtinut luni victoriile decisive pentru a se califica pe tablourile principale ale turneelor feminine de tenis de la Palermo si, respectiv, Cincinnati.

Raluca Olaru va juca in turul intai cu unguroaica Agnes Szavay, favorita numarul opt, Sorana Carstea va juca cu estonianca Kaia Kanepi, favorita numarul sapte, iar Edina Gallovits, calificata direct, va juca cu italianca Maria Elena Camerin.

In primele meciuri din primul tur, Eva Birnerova a trecut cu 6-2, 6-4 de Michaella Krajicek, favorita numarul unu, Sandra Kloesel a trecut cu 6-2, 6-3 de Tzvetana Pironkova, iar Flavia Pennetta a trecut cu 6-3, 7-5 de Aravane Rezai, favorita numarul sase.

La Cincinnati, Anda Perianu a trecut in calificari cu 6-0, 6-4 de Kristy Frilling si va juca in turul intai cu unguroaica Melinda Czink, insa Perianu a reusit luni si o victorie la dublu, ea impunandu-se cu M. Adamczak din Australia impotriva perechii Devidze-Kuryanovich cu 6-1, 6-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează