SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

PETRA KVITOVA - KIKI BERTENS // Surpriză în meciul care a decis adversara Simonei Halep din ultimul act la Cincinnati

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 20:48

Kiki Bertens (17 WTA) s-a calificat sâmbătă seară în finala turneului de la Cincinnati, după victoria în trei seturi reușită în fața Petrei Kvitova (6 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2.

  • În cea de-a doua semifinală, Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka (20 de ani, 34 WTA) - Detalii AICI despre meci.
  • Duminică seara, de la ora 21:00, este programată finala.Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Bertens și Kvitova au oferit un nou meci echilibrat, așa cum s-a întâmplat și în finala de la Madrid de acum 3 luni.

Jucătoarea cehă a jucat mai bine în primul set, a revenit de la 2-3 și break și a avut o serie impresionantă de 4 game-uri consecutive, grație căreia și-a adjudecat prima manșă.

Bertens a schimbat registrul jocului în setul secund și a dominat-o pe Kvitova. A câștigat de nu mai puțin de 4 ori pe serviciul adversarei, și, în ciuda unor ezitări pe propriul serviciu, s-a impus cu 6-4.

Decisivul a fost la discreția olandezei. Nu și-a pierdut deloc serviciul, a făcut două break-uri și a tranșat setul în 35 de minute, 6-2.  

Bertens avansează astfel în cea de-a opta finală a carierei. A câștigat 5 titluri, unul dintre ele anul acesta, la Charleston. Tot în 2018 a jucat și finala turneului Premier de la Madrid, pierdută în 3 seturi chiar în fața Petrei Kvitova.

Vezi și: FOTO Epuizat complet » Cum s-a relaxat Darren Cahill după o zi lungă, cu două meciuri pentru Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
samertx
samertx  •  19 August 2018, 00:15
Postat de martinpen pe 19 August 2018, 00:05

Tu ai dreptate in afirmatia ta, dar daca te uiti atent, afirmatia gsp spune ca "s-a decis posibila adversara"... Pai iti spun eu cum se citeste, s-a decis adversara sigura, nu posibila.

Metre, fiecare pricepe ce vrea. Eu am luat-o mot-a-mot. :))

martinpen
martinpen  •  19 August 2018, 00:05
Postat de samertx pe 18 August 2018, 23:57

:)) Meciul Simonei n-a început, încă. Dacă ia bătaie, Kiki va rămâne o fostă posibilă adversară. :))

Tu ai dreptate in afirmatia ta, dar daca te uiti atent, afirmatia gsp spune ca "s-a decis posibila adversara"... Pai iti spun eu cum se citeste, s-a decis adversara sigura, nu posibila.

samertx
samertx  •  18 August 2018, 23:57
Postat de martinpen pe 18 August 2018, 23:47

citez: "Surpriză în meciul care a decis posibila adversară a Simonei Halep din ultimul act" Cum naiba "posibila adversara" daca s-a decis deja? Chiar nu aveti pe nimeni sa fie "cap limpede" la voi acolo? Strica fiecare cum vrea limba romana ?

:)) Meciul Simonei n-a început, încă. Dacă ia bătaie, Kiki va rămâne o fostă posibilă adversară. :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează