SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

VIDEO Petrecere nebună cu Djokovic, Thiem, Zverev și Dimitrov în prim-plan! Filmați dezbrăcați într-un club din Belgrad

Zverev, Djokovic, Dimitrov și Thiem au făcut show în club
Zverev, Djokovic, Dimitrov și Thiem au făcut show în club

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 13:08 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 14:35

Sârbul Novak Djokovic (32 de ani, locul 1) și invitații săi la de la turneul demonstrativ Adria Tour au petrecut până în zori într-un club din Belgrad

Primul eveniment al Adria Tour 2019 desfășurat la Belgrad s-a încheiat cu victoria lui Dominic Thiem, dar și cu o petrecere de pomină. Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov au dansat până în zori într-un club din capitala Serbiei. Într-un filmuleț, cei patru jucători de top apar la bustul gol distrându-se de minune. 

Adria Tour este un circuit pornit la ideea lui Novak Djokovic și care după oprirea de la Belgrad urmează să se desfășoare la Zadar (20-21 iunie), la Banja Luka (3-4 iulie) și se încheie pe 5 iulie, tot în capitala Serbiei. 

La meciurile din weekend-ul trecut au participat și spectatori. „Aici, în Serbia, coronavirusul nu a afectat în aceeași manieră ca în alte țări, situația este înspre normalizare, de aceea putem vedea public în tribună”, a spus Djokovic în replică la criticile primite. „Urmăm același protocol ca în alte locuri, aplicăm regulile pe care ni le-au trasat guvernul și cei de la instituțiile sanitare”, a explicat el pentru ESPN. 

Citește mai multe știri din tenis:

Interviu cu Adrian Voinea: „Să pot ajuta un jucător profesionist mă fascinează" + cum o caracterizează pe Simona Halep

Novak Djokovic, suspect de coronavirus » Anunț alarmant al presei din Serbia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10204503677230697
Dinu Androniuc  •  16 Iunie 2020, 17:07

Englezii,Americanii sant suparati tare pe ei ca nu au reusit sa-i spele pe creier pe Sarbi,un popor demn ,care nu au presedinte un mascarici si un Arafat de shorma ! Jucatorii care au avut sange in instalatie merita statui.....si aici vorbim de jucatori de tenis care au participat la acest turneu...nu jucatori din top 200 ! Americanii si Englezii in loc sa isi vada de hotii lor care au participat la prosteste,sa fure din magazine si sa se bata cu politia .ei comenteaza negativ acest turneu ! Penibili si americanii si englezii !

magic4ever
magic4ever  •  16 Iunie 2020, 16:02

Sarbii au sangre caliente:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close