SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA 2009

Petru-Alexandru Luncanu a primit primul wild-card la BCR Open Romania!

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2009 00:00

Petru-Alexandru Luncanu, locul 328 ATP, a primit din partea organizatorilor BCR Open România un wild-card pentru a participa la competiţia din acest an, a anunţat astăzi, Bogdan Enoiu, membru în comitetul de organizare al turneului.

"Am decis ca să îi acordăm un wild-card lui Petru-Alexandru Luncanu. Sperăm ca acesta să îi dea un imbold într-o carieră viitoare, iar Luncanu să devină unul dintre cei mai buni jucători de mînă stîngă din circuitul ATP. Sperăm să ajungă între cei mai buni 100 de jucători ai lumii", a spus Enoiu.

Organizatorul turneului bucureştean a precizat că celelalte două wild-carduri vor fi acordate vineri. "Un al doilea wild-card va fi acordat vineri, iar în funcţie de meciurile din Cupa Davis vom trage nişte concluzii.

Vom vedea dacă Andrei Pavel va intra direct pe tabloul principal sau dacă va primi şi el un wild-card. Vom încerca să îi programăm pe jucătorii români de tenis începînd de marţi, pentru a nu fi obosiţi după meciul din Suedia", a mai precizat Bogdan Enoiu.

Playtech: Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat


Comentarii (1)
 •  15 Septembrie 2009, 16:41

frumoasa si in acelasi timp demna de apreciat aceasta initiativa de promovare a tinerilor jucatori romani!LA MAI MARE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează