SPORTURI  »  TENIS  »  FARSĂ

Pisica neagră de la Paris :D » Ilie Năstase a povestit Gazetei care este cea mai tare farsă pe care a făcut-o pe terenul de tenis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 11:42

Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy debutează sîmbătă, prilej pentru Gazeta Sporturilor de a vorbi cu primul număr 1 mondial din istoria ATP,  Ilie Năstase. Cunoscut pentru giubuşlucurile pe care le făcea pe teren, Ilie a povestit pentru GSP care este cea mai dragă farsă pe care a făcut-o vreodată.

- Aţi făcut multe farse pe teren. E una favorită?
- Am făcut atît de multe încît dacă m-aş apuca să le povestesc pe toate nu m-ar crede nimeni, dar preferata mea rămîne cea cu pisica neagră...

Pisica neagră de la Paris
În 1977, la Roland Garros, Năstase şi Ţiriac jucau în sferturi de finală împotriva dublului compus din Panatta şi Bertolucci. Năstase a plătit pe cineva cu 500 de franci ca să-i aducă o piscă neagră pe care a îndesat-o în geanta cu rachete şi a intrat cu ea pe Terenul Central. Chiar înainte de a începe meciul, Năstase i-a dat drumul şi pisica a fugit prin faţa italianului superstiţios, care a început să strige: "Idiotule, idiotule, eşti aşa o mizerie!". Bineînţeles că românii au cîştigat lejer partida.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Aprilie 2013, 02:38
Postat de gabi.competitii.ro pe 17 Aprilie 2013, 14:27

"prin fata italianului superstitios" - era meci de dublu, deci despre care dintre cei doi e vorba ?

Panatta !

dash_berlin
dash_berlin  •  17 Aprilie 2013, 23:29
Postat de misu_2007 pe 17 Aprilie 2013, 13:50

Am vazut o parte din meciurile domnului Ilie Nastase, si am fost fascinat de usurinta cu care juca tenis. Dupa parerea mea, a fost (si inca mai este, uitandu-ma la demonstrativele pe care le mai joaca) un ARTIST al tenisului mondial.

a fost primul nr 1 mondial ATP.este poate cel mai mare sportiv pe care la avut romania.

ghandalf
ghandalf  •  17 Aprilie 2013, 16:57

Nasty, nu le arăți pisica și la câini ? :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează