SPORTURI  »  TENIS  »  TROFEUL MUNICIPIULUI BACĂU

Polonezul Kamil Majchrzak a cîştigat “Trofeul municipiului Bacău”

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 15:40

Polonezul Kamil Majchrzak, locul 360 în ierarhia mondială, a cîştigat “Trofeul municipiului Bacău” învingîndu-l în finală pe românul Dragoş Dima, cu 6-1, 6-2.

Majchrzak se află la al patrulea turneu de profil pe care şi-l adjudecă, după cele două cîştigate în Spania şi unul în Slovacia.

Sportivul în vîrstă de 19 ani şi-a propus nici mai mult nici mai puţin decît să devină numărul 1 mondial. "Am vrut să-mi iau revanşa pentru înfrîngerea suferită în urmă cu o săptămînă, în faţa lui Dragoş, în turneul de la Bucureşti şi am reuşit. Am jucat foarte bine, am condus meciul şi nu l-am lăsat pe Dragoş să întoarcă situaţia. Mă bucur că publicul a apreciat evoluţia mea, chiar dacă de cealaltă parte a fileului se afla un tenismen român. M-am simţit foarte bine la Bacău; îmi place oraşul, vremea, dar şi modul în care am fost tratat de către gazde, şi aici mă refer atât la organizatorii turneului, cît şi la localnici, în general. Parcă mă aflam acasă, în Polonia, nu în străinătate", a declarat la final Kamil Majchrzak.

La dublu, competiţia a revenit perechii chiliene Hans Podlipnik- Castillo)/ Juan Carlos Saez, care a trecut în finală cu 6-3, 4-6 (10-7) de Alexandru Daniel Carpen (România)/ Ilija Vucic (Serbia).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează