SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Poveste savuroasă cu Kim Clijsters și Svetlana Kuznetsova: "Porcușorul ieșise pe stradă. A fost cu adevărat de râs" :)

de la stânga la dreapta: Kuznetsova, Justin Henin, Sharapova, Martina Hingis și Kim Clijsters /FOTO: Guliver/GettyImages
de la stânga la dreapta: Kuznetsova, Justin Henin, Sharapova, Martina Hingis și Kim Clijsters /FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2018 10:22

 Svetlana Kuznetsova (32 de ani) se reface după operația la încheietură pe care a suportat-o, după ce numeroase diagnostice diferite aproape o zăpăciseră.

Rusoaica, fost numărul 2 mondial, s-a accidentat anul trecut la US Open, apoi a consultat medici din SUA, Rusia și Belgia, alegând să facă intervenția chirurgicală la doctorul Frederik Verstreken, care le operase pe Kim Clijsters și Belinda Bencic.

"Am fost la cină cu Kim, am mers s-o vedem pe fata ei jucând baschet, apoi la un meci al echipei pe care o antrenează soțul ei, am fost la ea acasă", a povestit Sveta.

"Stăteam în bucătărie și ea îmi spunea: Ce nebunie, nu-mi vine să cred că ești aici, în Belgia, la mine acasă. Mi-a plăcut, a fost amuzant, vorbeam și Kim dădea de mâncare porcilor și găinilor, are multe animale. Am plecat la meci și apoi a sunat-o cineva să-i spună că a uitat să închidă poarta și porcușorul ieșise pe stradă. A fost cu adevărat de râs. Dar mi-a plăcut că am vorbit mult, ne-am spus fiecare povestea și a fost foarte interesant", a încheiat Kuznetsova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 Martie 2018, 13:17

Sharapova e ca de obicei, absenta la ce se intimpla in jur...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează