SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BARCELONA

Prăbușire totală pentru Novak Djokovic! A fost eliminat de la Barcelona de locul 140 ATP

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 16:05

Sârbul Novak Djokovic, locul 12 ATP, continuă forma slabă din acest an. Nole a fost eliminat în turul II al turneului de la Barcelona, fiind învins de slovacul Martin Klizan, locul 140 ATP, scor 2-6, 6-1, 3-6.

Djokovic, care încearcă să revină în top după problemele din 2017, are în continuare dificultăți, ajungând la 5 victorii și 5 înfângeri în acest an.

Nole nu a jucat în primul tur la Barcelona, iar contra lui Klizan a avut o evoluție oscilantă. În primul set, Djoko și-a cedat de două ori serviciul, iar Klizan a câștigat fără probleme.

Partea a doua a fost în favoarea sârbului. La 2-1, Nole a câștigat cinci game-uri la rând, cu două break-uri, și a trimis setul în decisiv. Setul al treilea a fost mai echilibrat. Cei doi jucători au mers cap la cap pâna la 3-3, când Klizan a reușit sâ facă break și a câștigat meciul.

12
turnee de Grand Slam a câștigat Djokovic în carieră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyschleck
andyschleck  •  25 Aprilie 2018, 19:11

Pai si Azarenka a mai revenit in top dupa ce a nascut ? Uite ca si Nadal .. a revenit el cum a revenit dar nu a mai fost acelasi Nadal dinainte .. care il batea pe Federer aproape pe oriunde il prindea . E greu sa revii dupa o absenta lunga .

turcescu
turcescu  •  25 Aprilie 2018, 18:35

Se zvoneste ca atat Murray cat si Djokovic nu au probleme cu accidentarile, ci de fapt au fost suspendati pentru dopaj. Sharapova n-a mai revenit la acelasi nivel, si uitati-l si pe Nole..

turcescu
turcescu  •  25 Aprilie 2018, 18:34

Un d o p at!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează