SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

#PrayforSerbia FOTO Novak Djokovici a fost trist după victoria de la Roma: "Trofeul ăsta e pentru victimele inundaţiilor de-acasă"

Un copil salvează un cîine din inundațiile din Serbia
Un copil salvează un cîine din inundațiile din Serbia

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 15:02

Novak Djokovici l-a învins ieri pe Rafael Nadal în finala de la Roma, scor 4/6, 6/3, 6/3, ultima repetiţie înainte de al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros.

La finalul partidei, sîrbul nu a părut extrem de fericit, ci mai mult afectat de inundaţiile devastatoare din ţara sa, care au avut loc în ultimele zile. Le-a dedicat victimelor trofeul cîştigat în capitala Italiei, precum şi fanilor prezenţi la Foro Italico:

"Inima de pe teren este pentru voi. Dar este şi o dedicaţie specială pentru ţara mea care suferă enorm în acest moment. Sufletul meu este alături de ei.

Încerc să contribui cu tot ceea ce pot. Sînt timpuri critice pentru ţara noastră şi pentru oamenii din Serbia. Dar sîntem uniţi şi acest trofeu este dedicat lor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close