SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WASHINGTON

Precedentul Wimbledon dă bătăi de cap organizatorilor de la Washington: "Asta e problema când participă nume mari"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 17:31

Organizatorii turneului de la Washington, la care vor participa nume importante atât de pe tabloul feminin, cât și de pe tabloul masculin, sunt preocupați de faptul că nu vor putea mulțumi toți jucătorii care doresc să evolueze pe Terenul Central. 

Problema vine după ce modul în care au fost programate meciurile de la Wimbledon a stârnit numeroase reacții negative, englezii fiind acuzați că au favorizat anumiți jucători, care au jucat majoritatea meciurilor pe Terenul Central.

"Problema atunci când participă toți acești mari jucători este că își doresc să evolueze pe cel mai mare teren", a spus Keely O'Brien, directoarea turneului american, pentru Washington Post. 

Pe tabloul masculin participă, printre alții, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Miloș Raonici, Gael Monfils, Kei Nishikori, Juan Martin del Potro și Alexander Zverev.

În competiția fetelor, unde Simona Halep este principala favorită, și-au mai confirmat prezența Kristina Mladenovici, Julia Goerges, Jelena Jankovici, Eugenie Bouchard și Ekaterina Makarova.

Turneul de la Washington are loc în perioada 29 iulie - 6 august. Citește AICI care sunt româncele care vor participa și numele adversarelor din primele meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează