SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA 2009

Premii de 450.000 de euro la BCR Open România

BCR Open Romania
BCR Open Romania

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2009 00:00

Ediţia din acest an a turneului, aduce pe tabloul principal al celei de-a 17-a ediţii, 32 dintre cei mai buni tenismeni pe zgură. Principalul favorit în acest moment este rusul Igor Andreev, numărul 28 mondial, românul Victor Hănescu, fiind cap de serie numărul 2.

Premiile au o valoare totală de 450.000 de euro, cu 80.000 de euro mai mult decît în 2008, iar costurile de organizare depăşesc 900.000 de euro. Organizatorii s-au întîmpinat şi cu o problemă pentru ediţia din acest an a BCR Open România. În săptămîna respectivă se desfăşoară turneul de la Metz, din Franţa unde vor participa majoritatea tenismenilor francezi.

"În ciuda situaţiei economice mondiale, interesul pentru promovarea sportului în general şi a tenisului în mod special este în continuare crescut. Din acest motiv mulţumim celor care sînt alături de noi, deşi sînt şi ei afectaţi de situaţia economică actuală. S-au făcut mari eforturi, dar nu ne-am oprit aici pentru că avem premii puse în joc de 450.000 de euro", a spus Bogdan Enoiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close