SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA 6-3, 4-6, 6-4. Presa din Spania, despre Halep: „Nu se oprește dacă simte sânge”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +11   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 17:02 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 17:39

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4, și s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Roma. Va fi cea de-a treia participare a româncei în ultimul act de la Foro Italico, programat luni, de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. 

  • În cealaltă semifinală de la Roma, Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA) o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (21 de ani, 19 WTA), de la ora 18:00. 

Jurnaliștii iberici de la Marca au analizat partida reprezentantei lor și au remarcat câteva particularități din jocul Simonei Halep: „E nemiloasă. Dacă simte sânge, nu se oprește din a accelara”, au scris aceștia. 

„Halep a rupt serviciul rivalei ei imediat după începutul jocului şi a condus cu 2-0. Cu toate acestea, Garbine nu s-a ferit de luptă şi a avut oportunităţile ei de a egala. Românca le-a salvat din spatele terenului şi asta i-a dat aer să meragă înainte. Oboseala fostei numărul unu mondial (n.r. - Muguruza) a fost evidentă, deoarece a încercat să scurteze punctele cu veniri repetate la fileu. 

Cele două jucătoare s-au simţit, în general, mai confortabil să returneze decât să servească. Simona este o jucătoare de tenis nemiloasă. Dacă simte sânge, nu se opreşte din a accelera. A impus un ritm pe care adversara ei nu l-ar fi putut urma niciodată. (...) În ciuda faptului că a început setul al doilea de la 1-3, dubla campioană de Grand Slam (n.r. - Muguruza) a arătat cea mai bună atitudine şi a luptat până la final. A părăsit terenul în aplauzele din tribune”, au scris jurnaliștii de la Marca, citați de Telekom Sport. 

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Halep - Muguruza

+7 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Muguruza: 

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO + FOTO Simona Halep e în finala de la Roma! Victorie spectaculoasă cu Garbine Muguruza

O triplă campioană de Grand Slam nu mai are niciun dubiu: „Simona Halep e cea mai bună din lume! Pornește favorită împotriva oricui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
vlad57
vlad57  •  20 Septembrie 2020, 21:22

Imi place sa remarc cum scriu spaniolii despre reprezentanta lor. Vorbesc despre castigatoarea a trei Grand Slam-uri, o lauda pentru partea/perioada buna a jocului ei si motiveaza infrangerea subliniind calitatile... lui Halep. Nu ar fi rau sa mai invete si ziaristii dar si comentatorii de pe aici ce inseamna sa stii sa fii mandru, dar corect, sa-ti sustii compatrioata chiar si cand ia bataie. Este un nationalism elegant si de foarte buna factura. Oare sunt multi de la noi capabili de asa ceva? oare ii duce capul? Sau la noi scuipatul, injuratul si desfiintatul ( sa moara capra vecinului, firear ea sa fie!!) sunt nivelul maxim de civilizatie, inteligenta si patriotism pe care il putem manifesta si afisa?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Septembrie 2020, 20:55
Postat de Alice Popa pe 20 Septembrie 2020, 18:08

Cat o fi primit Azarenka pentru a se... accidenta?!

da' tu cat primesti sa iti versi zilnic veninul pe aici? nu e zi sa nu ataci pe cineva pe forum, sa nu jignesti, sa nu insulti, sa nu ridiculizezi. chiar oi fii numai tu perfecta pe lumea asta ?

maddad
maddad  •  20 Septembrie 2020, 20:08

Gradul de lipsa de inteligenta (dacă zic "prostie" îl banați) al jurnaliștilor români în general și al celor sportivi în particular este nelimitat, ca să îl parafrazez pe Einstein care a spus ca diferența dintre genialitate și prostie este aceea ca genialitate ea are, totuși, limitele sale. "A rupt serviciul"?! Ați tradus cu google translate, inculților, care evident ca a tradus "break" ad litteram, dar în tenis se spune... Break. Formularea celor de la Marca este: Halep a condus cu 2-0 după ce a făcut break pe serviciul lui Garbine. Halal sa va fie de inteligenți, jurnaliști de doi bani cu IQ - ul cât numărul de la pantofi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează