SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Preşedintele FRT, George Cosac, despre momentul decisiv în meciul de dublu: "Atunci am simţit că e o şansă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 februarie 2015 21:08

România a învins Spania la Fed Cup, scor 3-2, şi s-a calificat în barajul pentru Grupa I Mondială, iar preşedintele FRT a comentat evoluţia fetelor.

"Meciul de dublu a fost foarte bun şi cu multă tensiune. Fetele au fost extraordinare pe durata celor două zile. Au jucat foarte bine.

La meciul de dublu, în primul set, fetele au făcut break şi au preluat conducerea cu 4-2. Atunci am simţit că este o şansă şi că putem cîştiga.

Tot respectul pentru aceste fete. Performanţa lor nu are termen de comparaţie. Nu mai am cuvinte. Irina Begu a fost ca un tun astăzi, a fost foarte bună, iar Monica Niculescu a jucat minunat, ambele fiind împinse de la spate de acest public fantastic.

Nu am nici o preferinţă în meciul de baraj. Nu contează cu cine vom juca. Cred că avem şansa să mergem mai departe şi să facem performanţă în Fed Cup. În barajul pentru menţinerea am jucat cu Serbia, cea mai grea adversară, acum am jucat cu Spania, cea mai grea echipă. Indiferent de adversar, cred că avem o şansă", a spus George Cosac la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
utraian
utraian  •  08 Februarie 2015, 22:22

"La meciul de dublu, în primul set, fetele au făcut break şi au preluat conducerea cu 4-2. Atunci am simţit că este o şansă şi că putem cîştiga" In primul set? Cosac a vazut alt meci?

durul
durul  •  08 Februarie 2015, 21:44

probabil ca trebuie sa mai joci tot in tara , nu conteaza unde , pentru ca fara sprijinul publicului va fi foarte greu ! oricum , e foarte greu stiind cs jucatoare compun nationalele respective , dar parca nu as vrea Italia care are de unde alege ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează