SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA-MAREA BRITANIE

Președintele FRT mizează totul pe România » Cosac: "Sunt convins că vom câştiga!"

George Cosac
George Cosac

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2017 00:00

Preşedintele FRT, George Cosac, crede că România are prima şansă la victorie.

- Ce impresie v-au făcut baza sportivă?
- De fiecare dată venim cu plăcere la Constanţa, unde există această bază foarte cochetă. În ultimii 15 ani, principalele performanţe au venit de la jucători din această zonă, astfel că sunt foarte mulţi iubitori de tenis, foarte mulţi copii care practică tenisul şi sunt sigur că tribunele vor fi pline şi ne vor susţine. Din păcate, asta este capacitatea arenei şi cred că ar fi trebuit să avem una ca la Cluj, cu un minim de 7.000 de locuri, ca să onorăm cererile.

- Pleacă România cu prima şansă?
- Sperăm într-o formă deosebită a fetelor şi într-o victorie foarte necesară tenisului românesc, pentru că trebuie să rămânem în Grupa Mondială 2. Şi cred că vom rămâne. Pe hârtie, suntem favoriţi!

- Fetele nu s-au pregătit împreună, iar Ilie Năstase nu a ajuns încă.
- Când se va apropia startul partidei se vor antrena împreună, până atunci fiecare îşi face programul cum consideră mai bine. Va ajunge şi Ilie Năstase, dar britanicii au cerut amânarea cu o zi a conferinţei de presă şi de aceea va veni mai târziu. Dânsul este căpitan nejucător, iar antrenorii sunt deja aici.

- Le-aţi urmărit atent pe britanice.
- Sunt la început, încă fac cunoştinţă cu zgura constănţeană şi este greu de spus care-i forma lor. După ultimele performanţe, Konta este principalul pericol, dar fetele noastre sunt foarte hotărâte şi îşi doresc mai mult victoria. Chiar dacă va ploua, iar terenul va fi mai greu şi vom avea nevoie de mai multă forţă, sunt convins că vom câştiga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează