SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Președintele WTA o laudă pe Halep: "Să nu uităm de Simona, care a făcut lucruri minunate"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 18:33

Chiar dacă e accidentată, Simona Halep continuă să fie lăudată de oamenii din tenis. Președintele WTA, Steve Simon, laudă prezența jucătoarei noastre în circuitul feminin unde se află pe locul 4.

"Trăim o perioadă bună în tenisul feminin. Prezenţa în circuit a unor campioane că Venus şi Serena Williams e foarte importantă. Sunt două sportive uriaşe şi au obţinut rezultate excelente

Avem jucătoare tinere de calitate, precum Angelique Kerber şi Karolina Pliskova, fără să uităm de Simona Halep, care în trecut a făcut lucruri minunate şi sunt sigur că în viitor va mai avea oportunitatea de a se afirma", a declarat Steve Simon, conform Tennis World Italia.

Simona e accidentată și nu participă la turneul de la Dubai, însă va reveni pe teren la începutul lunii martie în turneul de la Miami.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
marius.bxl
marius.bxl  •  21 Februarie 2017, 20:15

Normal ca o lauda pentrun ca se pastreaza sa joace în liga lui.pentru România când trebuie sa joace face buba la picior

ortega
ortega  •  21 Februarie 2017, 19:29

Ce-i așa minunat să te tot doară unghiuțele , genunchierele și sutienul ? Îndurerata asta n-are nici o treabă cu sportul alb ...

rastaman85
rastaman85  •  21 Februarie 2017, 19:20
Postat de sakamoto pe 21 Februarie 2017, 19:11

De ce nu ne lasatzi in pace cu gretzoasele reclame? Cind le vad plec, nu mai intereseaza, sa joc la pariuri.

Foloseste AdBlock (plus)!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează