SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Prima mare surpriză de la Wimbledon » Semifinalistul de anul trecut, învins într-un super tie-break dramatic

Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) a fost eliminat de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (23 de ani, 37 ATP) în primul tur al turneului de la Wimbledon. Prima zi a oferit și prima mare surpriză la Wimbledon. +5   FOTO
Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) a fost eliminat de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (23 de ani, 37 ATP) în primul tur al turneului de la Wimbledon. Prima zi a oferit și prima mare surpriză la Wimbledon.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 19:54 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 20:07

Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) a fost eliminat de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (23 de ani, 37 ATP), scor 6-7(4), 4-6, 7-5, 6-2, 6-7(8), în primul tur al turneului de la Wimbledon. 

Prima zi a oferit și prima mare surpriză la Wimbledon. Hubert Hurkacz, cap de serie numărul 7 la actuala ediție și semifinalist anul trecut, nu a confirmat forma bună arătată pe iarba de la Halle, când câștiga turneul după un parcurs excelent. 

Ion Țiriac, sfat de afaceri pentru români: „E o investiție promițătoare încă 20 de ani!”
AFACERI
Ion Țiriac, sfat de afaceri pentru români: „E o investiție promițătoare încă 20 de ani!”

În drumul spre titlu îi eliminase pe Felix Auger Aliassime, Nick Kyrgios și Daniil Medvedev, toți redutabili pe suprafața verde.

Hubert Hurkacz, eliminat de la Wimbledon 

Davidovich Fokina, un jucător care preferă zgura, a făcut meciul carierei pe iarbă, ajungând pentru prima dată în turul secund la Wimbledon. Cifrele meciului sunt paradoxale. Alejandro a câștigat mai puține puncte decât Hubert, 166-168, și a avut mai puține lovituri câștigătoare, 45-63.

Spaniolul a condus cu 2-0 la seturi, apoi părea să fi scăpat situația de sub control. Hurkacz, ajutat de redutabilul serviciu, a revenit și a împins disputa în decisiv. Acolo s-a mers cap la cap până în tie-break. Polonezul a condus 7-4, apoi Davidovich Fokina nu a mai greșit nimic. S-a impus și îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul meciului Federico Coria (67 ATP) și Jiri Vesely (68 ATP).

+1 FOTO

Doar 2.100 de euro pentru Ucraina

Hubert Hurkacz are unul dintre cele mai bune servicii din circuitul ATP. Polonezul a promis că pentru fiecare as servit la actuala ediție de la Wimbledon va dona suma de 100 de euro copiilor afectați de războiul din Ucraina. Astăzi, Hubert a trimis 21 de servicii câștigătoare. 

Citește și alte știri din tenis: 

Ora când se joacă Simona Halep - Karolina Muchova în primul tur la Wimbledon 2022. Cine transmite la TV

Hohote de râs în conferința Simonei Halep de la Wimbledon: „Ce naiba a fost asta?!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează