SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Prima reacție a Irinei Begu după calificarea în sferturi la Roma » Ce spune despre următorul meci

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 22:18

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a învins-o pe Daria Kasatkina, 6-1, 6-4, și se va duela cu Misaki Doi. Meciul va începe în jurul orei 15:00, în direct la Dolce și liveSCORE pe GSP.RO.

Românca a vorbit despre meciul cu Kasatkina și despre duelul de vineri, cu Misaki Doi.

"Sunt foarte fericită și mă bucur să fiu pentru prima oară la Roma în sferturi. A fost un meci greu, chiar dacă scorul nu arată asta. În setul doi, m-am relaxat un pic din păcate, am pierdut teren și lucrurile s-au schimbat. Au intervenit și emoțiile, și frustrarea. Mă bucur că am reușit să câștig în două seturi.

Doi este o jucătoare periculoasă. Joacă bine de ceva timp și nu sunt surprinsă. Ea este stângace, iar la acest turneul se poate întâmpla orice. Va fi un meci la fel de greu. Mă simt foarte bine fizic. Aici e și fizioterapeutul cu mine", a spus Begu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  13 Mai 2016, 00:58

Hai Irina, ca se poate! CuntA era mult mai periculoasa, riscai sa mori de plictiseala pana servea, japoneza insa are numele predestinat, Doi fiind numărul de seturi in care ia bătaie. Simonica i-a facut cadou un bagle la Madrid si a zis sa ii dea totuși 3 gameuri nu doar ... Doi :-) Bafta!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  12 Mai 2016, 23:57

daca era simonica noastra ..iti facea cadou un set ..asa fara cadou ai castigat si simonica acasuca abatuta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează