SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Prima reacție a lui Florin Mergea după cîștigarea trofeului de la Madrid » Ce promisiune le face românilor

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 18:45

Cuplul format din românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a cîștigat finala turneului de dublu de la Madrid, după ce a învins perechea Marcin Matkowski și Nenad Zimonjici, scor 6-2, 6-7(5), 11-9.

Mergea le-a mulțumit românilor care i-au fost alături și promite că anul viitor el și coechipierul său vor reveni mai puternici în competiția din capitala Spaniei.

"Sper să continuăm în acest mod. Vreau să mulțumesc echipei mele. Ați fost nemaipomeniți în ultimele săptămîni. Le mulțumesc și fanilor români care au fost aici zi de zi. La anul vom reveni mai puternici", a spus Mergea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  10 Mai 2015, 19:32

haoleu rohane, ești rudă cu bănel niculiță din brăila, mâncațiaș? felicitări, ai câștigat șasă cai frumoși !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează