SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ȚIRIAC TROPHY

Prima reacție a lui Verdasco după victoria de la București: "Sper ca accest succes să îmi dea încredere"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 17:06

Fernando Verdasco (60 ATP) se bucură după succesul la BRD Năstase-Țiriac Trophy, care este primul său turneu câștigat din 2014.

"Este o victorie importantă pentru cariera mea, pentru că este prima după aproape doi ani. Sper să îmi dea încredere pe viitor.

Am mai jucat la Bucureşti o dată, în urmă cu 12 ani, şi îmi amintesc că nu am avut o parte de o atmosferă prea bună, pentru că am jucat împotriva lui Victor Hănescu, iar spectatorii au fost de partea lui. Acum însă am simţit însă susţinerea publicului.

Am avut o perioadă grea, tatăl prietenei mele a încetat din viaţă şi îi dedic lui acest trofeu", a declarat Verdasco, conform Digi.

Ion Țiriac a anunțat că aceasta a fost ultima ediție a turneului de la București. Omul de afaceri a vândut licența, iar în următorii doi ani competiția se va desfășura la Marbella.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează