SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

Prima reacţie a Simonei Halep despre noul iubit: ”Sînt o fată normală”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 20:41

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre posibila ei relaţie cu Costa, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali.
“Nu ştiu nimic despre asta. Am aflat şi eu din presă. Este viaţa mea personală şi o să o ţin departe de tot ce înseamnă public. Nu îmi place să vorbesc despre asta, însă cei care citesc să nu creadă tot ce se scrie acolo pentru că uneori oamenii exagerează.

Nu îmi place să fiu în centrul atenţiei şi nu îmi place să se scrie despre mine. Sînt o fată normală ca toate celelalte, nu îmi place să ies în faţă cu ceva anume, trăiesc viaţa normal şi chiar am grijă să am linişte şi să am o viaţă cît mai plăcută”, a declarat Simona Halep pentru ProTV.

Presa mondenă a scris despre Costa Sponte că ar merge alături de Simona şi la turneele la care aceasta evoluează.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
papps75
papps75  •  05 Martie 2015, 12:33

presa terbuie sa o lase in pace nu este treaba lor ce face in vata personala si punct

dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 08:57
Postat de submarina pe 05 Martie 2015, 08:40

:)) E adevarat ca la ei sotiile niciodata nu-si inseala sotii?:) ...chiar am fost martor ocular, intr-un magazin, cand o doamna se plangea vizitatorilor de acest fapt:))

:))))

submarina
submarina  •  05 Martie 2015, 08:40
Postat de dash.berlin pe 04 Martie 2015, 23:48

Lasa ca si la voi (la tígáni) e tot la fel :)))

:)) E adevarat ca la ei sotiile niciodata nu-si inseala sotii?:) ...chiar am fost martor ocular, intr-un magazin, cand o doamna se plangea vizitatorilor de acest fapt:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează