SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Gajdosova: "Sînt în cea mai bună formă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 16:14

Simona Halep a cîştigat fără emoţii meciul din turul al doilea de la Australian Open, cu Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2, iar românca a declarat că se simte foarte bine la acest turneu.

"Am jucat foarte bine şi sînt mulţumită de jocul meu. A fost un meci dificil, dar mă aşteptam. Ştiam că este o adversară grea şi că loveşte foarte puternic.

Cred că astăzi am jucat foarte bine şi am avut un serviciu bun. M-am adaptat bine la condiţiile meciului, am intrat bine pe teren şi am fost foarte liniştită.

Sînt în cea mai bună formă a mea. Sînt foarte încrezătoare în mine şi cînd întru pe teren mă gîndesc că trebuie să cîştig meciul", a spus Halep după partidă.

Simona Halep va juca în turul al treilea cu Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ainraymon
ainraymon  •  22 Ianuarie 2015, 00:01

Sumona... Cioculetu mai mic ca sa nu cumva s-o festelesti... Vezi ca aici nu mai esti la bucatarie unde sa te ajute mamaia!!!

nicco
nicco  •  21 Ianuarie 2015, 18:40

E bine, dar optimismul trebuie sa fie moderat, adversara de astazi nu a pus cine-stie-ce probleme,... Bouchard pare in mare forma si ea, pe langa Serena Williams si Sarapova

ohio
ohio  •  21 Ianuarie 2015, 17:53
Postat de robertco pe 21 Ianuarie 2015, 17:18

Eu o vad si pe Kvitova. Si sa vedem ce fac maine Caro si Vika.

Ai dreptate!Am omis-o dar nu intentionat,pur s simplu am uitat-o:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează