SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Yanina Wickmayer: "Mi-am luat revanşa!"

Foto: Reuters +1   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:18

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o pe belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2. În următoarea fază a competiţiei românca va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

Numărul 3 WTA s-a declarat mulţumită de jocul său de azi şi a dezvăluit unul dintre secretele succesului.

"Sînt mulţumită de nivelul de joc. Am jucat de cîteva ori cu ea, dar azi mi-am luat revanşa. Am jucat cel mai bun tenis al meu acum. Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul în ultimii doi ani. Am fost agresivă, am deschis bine terenul, cred că m-am descurcat foarte bine. Nu sînt foarte calmă pe parcursul meciurilor, dar încerc să rămîn concentrată şi să mă bat pentru fiecare punct. Rămîn mereu concentrată şi îmi fac jocul", a spus Halep la Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
nebraska
nebraska  •  25 Ianuarie 2015, 15:02
Postat de agiler pe 25 Ianuarie 2015, 14:09

nebraska e latura nr.1 de pe aceasta planeta cat o mai trai.

Pe ma///ta aI DESCRIS-O,explica sa inteleaga lumea.

inginerul.
inginerul.  •  25 Ianuarie 2015, 14:39

Acum vad ca a revenit pustiul ala de 19 ani Kyrgios de la 0-2 la seturi. O mare speranta a tenisului masculin, acelasi care l-a umilit pe Nadal la Wimbledon.

bobonzy
bobonzy  •  25 Ianuarie 2015, 14:29

FELICITARI SIMONA.....BAFTA...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează