SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Prima reacție a Soranei Cîrstea după victoria fabuloasă de la Australian Open: "Nu stau să conștientizez rezultatul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 13:04

Sorana Cîrstea, locul 78 WTA, a reușit surpriza zilei la Australian Open și e eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA și a 10-a favorită a turneului, scor 7-6(1), 6-3, și s-a calificat în turul III. 

După meci, la conferința de presă, Sorana a vorbit despe duelul cu Suarez Navarro și despre evoluțile din Australia.

"Sunt bucuroasă pentru că am reuşit să termin în două seturi. Cred că am jucat destul de solid și că mi-am respectat planul. Mă bucur foarte mult. Nu stau să conştientizez rezultatul. Azi mă bucur, iar de mâine pregătim meciul următor.

Eu am o tactică pe care trebuie să o respect la fiecare punct. Cred că am făcut destul de bine asta. Au fost și ceva momente în care am făcut greşeli uşoare. Totuși, mi-am văzut de treabă", a spus Cîrstea în conferința de presă.

În turul următor, Sorana se va duela cu Alison Riske, locul 42 WTA. Românca își egalează cea mai bună performanță la Australian Open, turul III, unde a mai ajuns în 2012 și 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
submarina
submarina  •  19 Ianuarie 2017, 09:47

Super! Dar nu vreau sa fie cu ghinion...

maryan_ro83
maryan_ro83  •  18 Ianuarie 2017, 16:52

Eu imi amintesc de Halep acum 6-7 ani, intr-un interviu pe la ***, cand a intrebat-o reporterita: "care e obiectivul acestuia an pentru tine?" ea a raspuns "sa-mi micsorez sanii, ca sunt prea mari si cand alerg ma deranjeaza".. minte de machedoanca.. si Sorana s-a irosit putin pentru ca talent avea mai mult decat a demonstrat.. oricum, felicitari pentru aceasta victorie.. daca era era Graf, Davenport, Henin, Clijsters, Hingis, Mauresmo, Halep nu era nici in top 80

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2017, 16:12

BRAVO SORANA, ROMANCA NOASTRA ADEVARATA! Daca ajungea *** halepoasa in turul 3 cred ca erau zece articole pe aceasta tema, deja o vedeau marii specialisti finalista, ample interviuri si pareri de la dragnea, johannis, nastase, tiriac, boris becker, evone goolagong cawley si borg, se facea itinerariul viitoarei plimbari in mall-ul melbournez, pariuri referitoare la marca de blugi ce va cumpara, poze cu mama, cu doica, etc. Asa, daca e vorba de Sorana saraca, ea care n-are presa prietenoasa de partea ei, poate castiga si titlul, ca tot un articolas de trei randuri printr-un dos de pagina vom gasi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează