SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Prima reacţie după victoria fantastică a Soranei cu Pliskova: "N-a fost un meci extraordinar. Jocul poate fi mai bun"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 10:44

 Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 4 WTA, în turul III la Beijing, scor 6-1, 7-5.

Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, a vorbit despre victoria româncei şi despre meciul din sferturi, cu Jelena Ostapenko.

"Sorana este foarte matură şi ştie ce are de făcut. Se află pe un drum foarte bun. Astăzi n-a făcut un meci extraordinar. Ea poate juca mai bine. Din punct de vedere tactic, Sorana a făcut ceea ce trebuia. A luat mingea devreme şi nu i-a dat voie Karolinei să intre în meci.

Sorana a atacat mereu. Ulterior, Pliskova a intrat în meci, dar Sorana a fost puternică mental şi a avut un joc solid. Aşa a reuşit să tranşeze meciul.

Cîrstea şi Ostapenko au jucat împreună şi se cunosc. E un meci dificil şi va fi greu pentru Sorana. Vom încerca să pregătim meciul cât putem de bine. Ea trebuie să intre cu încredere pe teren pentru că joacă foarte bine în acest moment", a spus Cruciat la TV Digi Sport.

Până acum, Cîrstea şi Ostapenko s-au duelat o singură dată, la US Open, când letona s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4. Cele două au făcut pereche la dublu la ultimele turnee, dar fără să obţină rezultate importante.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1311181562227114
Arthur Chivulescu  •  06 Octombrie 2017, 02:34

Este o pasiune de neinteles pentru un om normal de ce placerea sadica de a scrie fara a fi obligat,de rau,despre victoria unui sportiv roman!Mai ales cand se pare ca "scriitorii" sunt tot romani!Ar fi doar o explicatie psihiatrica:impresia ca ar fi mai important in societate daca ii minimalizeaza pe altii,in mod evident cu o viata si cariera mai de succes public decat a lor!Pe total anonimi invidiosi!

tihi
tihi  •  05 Octombrie 2017, 13:43

Nu ar strica un pic de modestie la prima victorie mai serioasa a lui Carstea...Ostapenko,probabil va da lectia si pentru aceasta victorie !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Octombrie 2017, 13:14
Postat de adi_stelistul pe 05 Octombrie 2017, 12:39

Scenariul demn de Hitchcock ar fi ca si Simona și Sorana să ajungă în semifinale și meciul decisiv pentru nr.1 mondial pentru Simona să fie acesta. Si sa-l piardă. Iar@

eu merg pe o victorie a lui Ostapenko daca se vor intalni. nu am incredere in Sorana ca poate sa faca pre multe meciuri bune. a mai avut si altadata niste victorii de senzatia ca apoi sa ia bataie lamentabil in turul urmator. faptul ca a batut-o pe Pliskova e dpmdv un mic miracol si o realizare incredivbila a jucatoare noastre. deja s-a autodepasit cu mult. dincolo oricat de bine a jucat Halep mi s-a parut ca Masha a jucat execrabil. e greu de spus daca intr-adevar jocul Simonei e la nivel maxim acum cand a beneficiat de atatea greseli ale adversarei. In mod normal presiunea de a urca pe primul loc o va bloca inca o data psihic pe jucatoarea noastra. pana nu va aborda meciurile profesionist fara sa se gandeasca la clasamente/trofee ulterioare Simona va pastra acest trac al succesului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează