SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DOHA

Primire cu flori » Surpriză din partea organizatorilor pe aeroportul din Doha pentru Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

Simona Halep a ajuns la Doha, acolo unde va disputa turneul de categorie Premier 5, pe care l-a câştigat în 2014.

Românca, favorită numărul 2, o va întâlni în turul secund pe învingătoarea din disputa Caroline Garcia (Fra)-Elena Vesnina (Rus), ultima venind din calificări.

Jucătoarele au fost întâmpinate de organizatori la aeroport cu generoase buchete de flori, Simona primind unul cu trandafiri şi crini, în timp ce pentru Angelique Kerber, campioana de la Australian Open, şi Agnieszka Radwanska s-au pregătit trandafiri roşii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
817570691657743
Oana Miulescu  •  22 Februarie 2016, 11:56

Un gest ff frumos din partea organizatorilor, hai Simona, eu cred ca poti reusi la acest turneu! Bafta!!bafta si Monicai, va avea un meci dificil cu Lisicki.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează