SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Primul mesaj primit de Naomi Osaka de la mama ei după finala Australian Open » L-a povestit într-un mod savuros + următorul obiectiv al carierei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 16:55

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a trecut de Petra Kvitova în finala Australian Open, scor 7-6(2), 4-6, 6-3. Prima jucătoare din Asia care ajunge lider mondial a dezvăluit următorul obiectiv al carierei.  

„Mi-am sunat mama imediat după conferința de presă. Nici măcar nu m-a felicitat. Tot ce a făcut a fost să țipe la mine: «Mergi la somn!». M-am simțit foarte iubită.

Tot ce mi-am propus în ultimele două sezoane a fost să atac top 10. Visam la asta. Este ireal să fiu într-o astfel de poziție. Acum am un alt obiectiv. Să joc la fel de bine tot anul, nu doar la turneele de pe hard”, a declarat Osaka pentru site-ul WTA.

3 turneea câștigat Osaka în carieră, toate pe hard: Indian Wells 2018, US Open 2018 și Australian Open 2019

Vezi și: 

S-a afișat noul clasament WTA! Halep a pierdut poziția de lider! Avem 5 jucătoare în top 100 + urcare pentru Serena Williams și Bianca Andreescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează