SPORTURI  »  TENIS  »  BIRMINGHAM

Primul test pe iarbă » Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi de la Birmingham

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 17:48

Simona Halep va evolua în turul doi al turneului de la Birmingham în fața britanicei Naomi Broady, locul 224 WTA.

Broady, beneficiară a unui wild card, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe croata Ajla Tomljanovici, locul 79 WTA. Halep şi Broady nu s-au mai întîlnit pînă prezent.

Britanica nu are rezultate notabile în circuitul WTA. Ea a ocupat locul 138 WTA, în septembrie 2014, aceasta fiind cea mai bună clasare din carieră. A mai ajuns în manşa secundă la Birmingham în 2011, cînd a eliminat-o în primul tur pe franţuzoiaca Alize Cornet, după ce a acces pe tabloul principal din calificări şi înainte de a fi învinsă de chinezoaica Shuai Peng.

De asemenea, Broady s-a calificat în turul doi al turneului de la Wimbledon, ediţia 2014, după ce învins-o pe Timea Babos, în prima manşă, fiind eliminată apoi de daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep a intrat direct în turul doi al turneului de la Birmingham, fiind principalul cap de serie. Acesta va fi primul meci al sezonului de iarbă pentru româncă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  15 Iunie 2015, 21:05
Postat de botizann pe 15 Iunie 2015, 20:35

Foarte ciudat ca pe bannerele din oras Si statiile de autobuz din oras , care fac reclama la turneu sunt 3 tenismene , Ivanovic Si Inca 2 care nu le stiu , Dar Halep nu e printre ele ...wtf ???

esteticul,frumosul..astea conteaza ..halep nici macar nu le atinge

botizann
botizann  •  15 Iunie 2015, 20:35

Foarte ciudat ca pe bannerele din oras Si statiile de autobuz din oras , care fac reclama la turneu sunt 3 tenismene , Ivanovic Si Inca 2 care nu le stiu , Dar Halep nu e printre ele ...wtf ???

sakamoto
sakamoto  •  15 Iunie 2015, 19:51

Simona Halep este un nume in tenisul mondial. Poate cea mai buna tenismena romana din toate timpurile. Noi cei care ne dam cu pererea, sintem ilustri anonimi! Va doresc sanatate si numai bine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează