SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Primul venit, primul servit » Gabriel Moraru a fost învins de Kubot în primul tur la Open România

Lukasz Kubot l-a eliminat fără emoţii pe românul Gabriel Moraru Foto: Reuters
Lukasz Kubot l-a eliminat fără emoţii pe românul Gabriel Moraru Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 13:54

Primul român intrat în turneul de simplu de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy a fost eliminat de Lukasz Kubot, scor 6-2 6-3.

Pentru a treia oară participant la Open România, Gabriel Moraru spera să răstoarne calculele hîrtiei. Adversarul său, Lukasz Kubot, locul 51 ATP, cu peste 300 de poziţii peste român, pleca favorit.

Doar un debut promiţător
Românul a început bine partida, chiar surprinzător, cîştigînd primul game pe serviciul polonezului. Micul triumf a durat însă cîteva zeci de secunde. Kubot şi-a intrat în ritm rapid şi cînd s-a liniştit era deja 4-1.

Puţinii fani de pe Arena Centrală au încercat să-l împingă de la spate pe român. Tactica a funcţionat doar pe moment. Moraru, mult mai agresiv, iroşeşte trei mingi de break şi setul s-a închis la 2-6.

Kubot nu s-a străduit foarte mult în actul secund. Cu un break cîştigat devreme a preferat un joc de aşteptare, bazîndu-se pe serviciul puternic pe care-l deţine.

Şanse irosite
Moraru a avut din nou o tresărire, la 3-4. La fel ca în primul set, n-a reuşit să profite de oportunitatea ivită, ratînd toate cele trei mingi de break.

Lukasz Kubot se impune şi îl aşteaptă în turul doi pe învingătorul partidei dintre Marius Copil şi Tobias Kamke.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează