SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS / ROMÂNIA - SLOVACIA

Probleme de comunicare la Cupa Davis înaintea meciului România-Slovacia

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 12:15

Eforturile depuse de organizatorii meciului dintre România și Slovacia, „subminate” de lipsa comunicării cu reprezentanții mass-media

Cu doi constănțeni în componență, căpitanul nejucător Andrei Pavel și eroul de la Wimbledon, Horia Tecău, echipa de Cupa Davis a României a fost primită cu brațele deschise pe Litoral, în vederea meciului cu reprezentativa Slovaciei, din turul al doilea din Grupa I a Zonei Euro-Africane.

Tricolorii s-au declarat încântați de condițiile oferite de baza sportivă Tenis Club Idu din stațiunea Mamaia, dar și de șansa de a petrece câteva zile la malul mării.

Organizatorii au făcut eforturi ca totul să se prezinte în condiții excelente, iar Pavel a declarat cu zâmbetul pe buze că nu se aștepta ca orgzanizarea să fie atât de bună.

Singura hibă o reprezintă comunicarea cu reprezentanții mass-media, care lipsește aproape cu desăvârșire. Chiar dacă membrii echipelor au ajuns la Mamaia duminică, programul evenimentului nu a fost comunicat nici până marți, iar ziariștii nu și-au primit încă acreditările.

Mai mult, conferința de presă a componenților reprezentativei României, programată inițial marți, la ora 11.00, a fost amânată pentru ora 16.30, motivându-se că Horia Tecău nu mai poate ajunge în timp util, fiind reținut la București, la Ambasada Canadei.

Schimbarea a fost comunicată mass-media cu mai puțin de două ore înainte evenimentului, chiar dacă decizia fusese luată încă de luni seara, iar un mesaj în acest sens a fost postat pe pagina de Facebook a președintei Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, semnatara unui parteneriat oficial cu Federația Română de Tenis.

Modificarea nu a fost anunțată nici pe site-ul federației, unde ultimul anunț cu privire la meciul de Cupa Davis dintre România și Slovacia datează din 8 iulie și se referă la componența celor două echipe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează