SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Probleme pentru Halep la meciul cu Timea Babos: "Am simțit că nu mă mai pot mișca"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 10:57

La finalul meciului din turul 3 câștigat cu Timea Babos, câștigat cu 6-1/2-6/6-4, Halep a apelat la fizioterapeut din cauza unor probleme la spate și a amânat conferința de presă.

Conform site-ului WTA, românca a preferat să amâne discuția cu jurnaliștii de la US Open pentru a acorda mai mult timp recuperării, iar după aceea a explicat că problema la spate se datorează aerului condiționat de pe arena Arthur Ashe.

La meciul din turul al doilea, când a învins-o pe Lucie Safarova (6-3/6-4), acoperișut terenul a fost tras din cauza ploii.

"La meciul din turul al doilea aerul condiționat a fost prea puternic pe teren (n.r. s-a jucat cu acoperișul tras). Când m-am întors la hotel am simițit că nu mă mai pot mișca. Nu e ceva periculos, nu e ca o accidentare. Dacă mă încălzesc, e mai bine. Dar tot mă incomodează la anumite mișcări", a spus Halep pentru wtatennis.com.

Simona Halep a trecut de Timea Babos în turul al treilea (6-1/2-6/6-4) și va juca în optimile de finală împotriva Carlei Suarez Navarro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
catalynn
catalynn  •  05 Septembrie 2016, 10:15
Postat de Marius Marinescu pe 05 Septembrie 2016, 08:09

Caroline este daneza chiar daca are nume polonez Catalyne

Serios?! Si io sunt chinez chiar daca am nume romanesc ... :-) Avem (sper!) o semifinala intre 2 polace, una născuta intre danezi, una intre nemti, ambele fugite cu banii de impozite (nu ca Simona!) din țările respective (atat Danemarca cat si Germania avand impozite mari), una (Caroline) cu rezidenta in Monaco cealalta (Angelique) chiar in Polonia paternă :-) Insa ambele sunt plăcute ochiului, joaca un tenis frumos, acelasi stil cu al Simonei, nu bărbătesc gen Serena, Kvitova sau Azarenka (cand vreau sa vad tenis masculin prefer meciurile ATP nu surogate WTA cu bărbați purtând fuste) asa ca de abia astept sa clătesc ochii! :-)

1057017557697432
Marius Marinescu  •  05 Septembrie 2016, 08:09

Caroline este daneza chiar daca are nume polonez Catalyne

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Septembrie 2016, 08:02
Postat de Aurel Sala pe 04 Septembrie 2016, 18:06

Caii mor de drum lung, iar prostii de grija Simonei. Ce a investit statul in Simona...nimic, si ***...este cea care mai aduce o nuanta placuta de culoare pe imaginea sportului romanesc,periutelor. STIMA SIMONA!!!!!!

Aurele, in tine a investit ceva Simona? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează