SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

Rafa zâmbește din nou » Victorie clară cu Fognini, iar spaniolul se califică în cea de-a cincea finală de la Miami

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 21:42

Rafael Nadal s-a calificat în finala turneului Masters 1000 de la Miami, după ce l-a învins în semifinale pe italianul Fabio Fognini. 

Spaniolul s-a impus în minimum de seturi, scor 6-1, 7-5, la capătul unei partide care a durat o oră și 29 minute.

După un prim set câștigat fără drept de apel de Nadal, scor 6-1, Fognini a ridicat nivelul jocului în setul secund și l-a întrebuințat serios pe spaniol, care a răspuns însă pe măsură și a reușit să se impună cu 7-5.

Spaniolul de 30 ani se califică astfel în cea de-a cincea finală a turneului de la Miami, pe care nu l-a câștigat însă niciodată, pierzând precedentele patru finale, din 2005, 2008, 2011 și 2014.

De altfel, turneul Miami este printre puținele turnee Masters în care Nadal nu a reușit să se impună până acum.

Totodată, este cea de-a treia finală a lui Nadal din acest an, spaniolul pierzându-le pe primele două: cu Federer, la Australian Open, și cu Sam Querrey, la Acapulco.

În finala de duminică, Nadal îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Roger Federer și Nick Kyrgios, care va avea loc în această noapte, de la ora 02:00. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  31 Martie 2017, 23:21
Postat de valyomanyd pe 31 Martie 2017, 23:04

Interesant, Rafa joaca din 3 in 3 ani finala la Miami ! :))

Poate a cincea -i cu noroc!;)

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Martie 2017, 23:04

Interesant, Rafa joaca din 3 in 3 ani finala la Miami ! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează